28 / 04 / 2024

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.



Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. GAYRİMENKUL a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. DIŞ TİCARET a. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. İnşaat sektöründeki tüm malzemelerin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak c. Şirket yasaların uygun gördüğü tüm ürünlerin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapabilir 3. DİĞER KONULAR a. Tekstil sektöründeki her türlü ürünün ticaretinin yapılması b. Demir-çelik sektöründeki her türlü ürünün ticaretinin yapılması c. Otomotiv sektöründeki her türlü ürünün ticaretinin yapılması d. Elektrilk-elektronik sektöründeki her türlü ürünün ticaretinin yapılması


Geri Dön