25 / 07 / 2024

tunus haberleri

tunus haberleri

Tunus Elektrik ve Gaz şirketi Genel Müdürü Reşid Bin Dali, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, ülke çapında yüksek gerilim hatlarında meydana gelen beklenmedik arıza nedeniyle elektriğin kesildiğini belirtti..

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

TOKİ Bitlis Ahlat Tunus başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Tunus'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle 3 kentte sokağa çıkma yasağı getirildi!

Tunus'un Mednin ve Gibilli vilayetlerine bağlı bazı şehirlerde yaşanan arazi anlaşmazlığından çıkan çatışmalar sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirildi. 

Tunus'ta inşaat sektörü yarı zamanlı çalışmaya başlayacak! 

Tunus'ta koronavirüs vakası az olmasına rağmen, sıkı tedbirler uygulandı. Şimdi normalleşme sürecine girilen ülkede, inşaat sektörü yarı zamanlı olarak faaliyetlerine başlayacak...

TAV Tunus, gelecek dönem kira ödemelerini yapılandırdı!

TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasındaki, Monastır ve Enfidha Havalimanları'nın işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarında değişiklik yapıldı...

Suad Abdurrahim'den Tunus'a yaşam ve konut alanı vaadi!

Tunus yerel seçimlerinde başkentte en çok oyu alarak yarışı birinci sırada tamamlayan Nahda Hareketi'nin kadın belediye başkan adayı Suad Abdurrahim, sağlık, eğitim, spor, yaşam ve konut alanları gibi daha önce vadettiği bir çok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

Tunus'tan Türkiye'ye yatırım çağrısı!

DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı, Tunus'ta değerlendirmelerde bulundu. Yırcalı, "Tunus, yatırım yapmaya değer, yatırım potansiyeli yüksek bir ülke, Türk yatırımcısı için çok iyi bir pazar'' şeklinde konuştu.

Tunus Finans Limanı projesinin çalışmaları başladı!

Aryana ilinde yaklaşık 3 milyar dolarlık "Tunus Finans Limanı" projesinin çalışmalarına başlandı

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Topkapı-Yenibosna E5 hattı, hastane yatırımına doymuyor!

İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere boşaltılacağı haberleri Topkapı -Bakırköy-Bahçelievler üçgeni ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

tunus haberleri Haberi

tunus haberleri


Tunus Elektrik ve Gaz şirketi Genel Müdürü Reşid Bin Dali, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, ülke çapında yüksek gerilim hatlarında meydana gelen beklenmedik arıza nedeniyle elektriğin kesildiğini, ancak tüm çalışanlarıyla müdahalede bulunduklarını ve sorunu gidermeye çalıştıklarını...