18 / 05 / 2024

tur paketleri

tur paketleri

Yurtiçi programlarında Kapadokya en çok tercih edilen mekânlar arasında. Yılbaşı paketi satışlarının yurtdışında yüzde 85'ini, yurtiçinde yüzde 70'ini tamamlayan tur operatörleri, önceki seneye oranla yüzde 50 yükselme olduğunu belirtiyor.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Najafı Ghelejlou tarafından kuruldu.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Konut sigortası paketleri!

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez konut sigortası paketleri hakkında bilgi verdi. 

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Erdem ve Ali Shadlou ortaklığında kuruldu.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

tur paketleri Haberi

tur paketleri

Yurtiçi programlarında Kapadokya en çok tercih edilen mekânlar arasında. Yılbaşı paketi satışlarının yurtdışında % 85'ini, yurtiçinde de % 70'ini tamamlayan tur operatörleri, önceki seneye oranla talepte % 50 yükselme olduğunu belirtiyor. 

Yılbaşı için tatil tercihleri arasında ilk sırayı Roma alırken bunu Milano, Prag, Barselona, Dubai, Paris, Amsterdam ve Rusya Başkenti Moskova turları takip ediyor. 

Yurtiçinde ise tatilcilerin gözdesi kayak beldeleri ve Kapadokya. Toplam 150 bin kişinin tatile çıkacağı öngörülen 4 günlük yılbaşı tatili, turizmciye 150 milyon TL kazandıracak. 


500 BİN YABANCI TURİST TÜRKİYE'YE GELİYOR; 

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, bu yılbaşında tatile çıkacakların sayısında önceki seneye oranla % 30 yükselme beklediklerini belirtti. 

Ulusoy, "Bu yılbaşında tatile çıkacak şahıs sayısının 150 bin civarında olmasını bekliyoruz. Bunun 30-35 bininin ise tatilini yurtdışında geçireceğini...