28 / 04 / 2024

turab

turab

26 Mayıs’ta başlayacak 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na 22 Arap ülkesinden 500 işadamı katılacak, 100 Türk firmasının da organizasyonda katılımcı olarak yer alacak.

TURAB'dan İzmir'e 1 milyar dolarlık katkı!

TURAB 13-16 Kasım Gıda Zirvesinin ardından 28-30 Nisan tarihleri arasında Yapı - İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, ikili Görüşme Organizasyonunda Arap ve Türk İşadamlarını buluşturacak...

Yapı Zirvesi 28 Nisan'da başlıyor!

TURAB, İzmir Şubesi tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek olan, Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti ve Organizasyonu Yapı Zirvesi için süre daraldı.

Nevşehir TURAB Fuarı'nda tanıtılacak!

Türk Arap İş Adamları Derneğı'nın (TURAB) planladığı Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi ve İkili İş Görüşmeleri Organizasyonumda Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarımsal ve gıda ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek...

Ebu Turab Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebu Turab Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Baklacı kuruldu.

Turab 212 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turab 212 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Özgür tarafından kuruldu.

Canan Sunay: İşletmelere faizsiz kira yardımı verilsin!

Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamındaki önlem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, “İşletmelere faizsiz kira yardımı yapılmalı” dedi…

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Hüseyin Özden Müdürlüğünde, 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hüseyin Koçer Plaza'da kuruldu.

Cidde'ye Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin (TURAB) desteği ile Çeşme'de düzenlenen fuarda Suudi Arabistan Krallığı'nın Cidde şehrinde Türk Ticaret Merkezi'ni kurmak için ilk adımlar atıldı.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı 26-29 Mayıs'ta!

TURAB tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimarı, Mobilya Fuarı'nda 500 Arap işadamı 100 İzmirli firma ile görüşme imkanı bulacak.

TURAB'tan Cidde’ye Türk Ticaret Merkezi!

26 Mayıs’ta başlayacak 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na 22 Arap ülkesinden 500 işadamı katılacak, 100 Türk firmasının da organizasyonda katılımcı olarak yer alacak.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı Çeşme'de!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce (TURAB) düzenlenen fuarlarla 500 Arap işadamı, 100 İzmirli firma yetkilisiyle Çeşme'de buluşarak yatırım imkanlarını konuşacak. Fuarın açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 26-29 Mayıs'ta!

TURAB Genel Başkanı Emin Ucuz, mayıs ayında Çeşme'de düzenleyecekleri 'Yapı Fuarı'na Türk işadamlarının yanı sıra Arap iş dünyasından 600'e yakın alıcının da katılacağını söyledi.

Sungurlu OSB'ye 2 fabrika kurulacak!

TURAB sağlık Kozmetik San.Tic. Ltd. Şti. ve Metal Artıkları Ayrıştıran Katı Atık Fabrikaları kurulmak üzere firmalar iki şer adet olmak üzere toplam dört adet arsa tahsisi yaptırdı.

Çorum Sungurlu OSB'ye 2 fabrika kurulacak!

TURAB Sağlık Kozmetik San.Tic. Ltd. Şti. ve Metal Artıkları Ayrıştıran Katı Atık Fabrikaları kurulmak üzere firmalar iki şer adet olmak üzere toplam dört adet arsa tahsisi yaptırdı.

turab Haberi

turab

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, Suudi Arabistan’ın Cidde kentine Türk Ticaret Merkezi kuracaklarını açıkladı. Attar, konuyla ilgili 27 Mayıs tarihinde Cidde Ticaret Odası ile protokol imzalayacaklarını belirterek, Türk firmalarını kurulacak ticaret merkezinde yer almaya davet etti. 


Sabuhi Attar, TURAB Fuarcılık’ın 26-29 Mayıs tarihleri arasında Çeşme’de düzenleyeceği 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı-1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimari, Mobilya Fuarı İkili Görüşme Alım Heyeti Organizasyonu’nun tanıtımı için Hilton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Sabuhi Attar, Türkiye’nin yurtdışındaki ilk ticaret merkezini Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde açmak üzere girişimlerde bulundukları bilgisini vererek, şunları söyledi: “ Türk firmalarına, açılacak ticaret merkezinde doğrudan kendi markalarını satmak, tanıtmak, toptancıya kolayca mal satmak için çağrı yapıyoruz. Biz de zevkle firmaların bu çabalarını destekliyoruz. Yoksa...