04 / 05 / 2024

turan mahallesi manisa muhtarlık

turan mahallesi manisa muhtarlık

Turgutlu Belediyesi, bir süre önce çıkan yangında büyük zarar gören Turan Mahallesi muhtarlık binasını yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Belediyeden satılık arsa! İzmir'de imarlı arsa fırsatını kaçırmayın! 

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Turan Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 17 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Kemer Mahallesi turizme kazandırılacak!

Manisa Salihli'deki Kemer Mahallesi'nde turizme kazandırma çalışmaları başladı.Başkan Kayda ve ODTÜ Bilim Heyeti, Kemer Mahallesinde incelemelerde incelemelerde bulundu.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Kahramanmaraş Turan Mahallesi'ne yeni yol!

Kahramanmaraş’ta yaşanan trafik sorununu çözmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Turan Mahallesi’nde yeni bir yol yapımına da başlıyor.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Heciz Mahallesi asfaltlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’ya bağlı Heciz Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Dilek Mahallesi'nde altyapı çalışması yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Dilek Mahallesi’nde 7 bin metrekarelik parke taşı döşemesi ve kaldırım yenilemesi yaptı. Vatandaşlar, ‘Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hizmet geldi” diye konuştular.

turan mahallesi manisa muhtarlık Haberi

turan mahallesi manisa muhtarlık

Turgutlu Belediyesi, bir süre önce çıkan yangında büyük zarar gören Turan Mahallesi muhtarlık binasını yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Turan Mahallesi muhtarlık binası, bir süre önce çıkan yangında büyük ölçüde zarar görmüş; hemen sonrasında da belediye ekipleri tarafından zararın giderilmesi adına çalışmalara başlanmıştı. Yangının ardından ilk olarak binanın temizliği yapıldı ve sonrasında da gerekli tadilat çalışmalarıyla birlikte bina boyandı. Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger de Muhtar Avni Gürel’i yenileme çalışmalarında sona gelinen binada ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turgutlu Belediyesi’nin maddi ve manevi desteğini aldığını, bu anlamda da büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Muhtar Gürel, “Yangın anından itibaren başta Belediye Başkanımız Turgay Şirin olmak üzere tüm belediye yetkilileri yanımızda oldular ve hemen sonrasında da binanın tadilatı ile ilgili çalışmalara...