03 / 05 / 2024

turan tekstil mahmutbey

turan tekstil mahmutbey

Turan Tekstil'in, Bağcılar Mahmutbey'de kaba inşaatını tamamladığı proje başta iş hanı olarak planlanmıştı. Ancak proje otel olarak değiştiriliyor. Turan Tekstil Mahmutbey Otel projesi 194 odalı olacak.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Ataşehir'de Ali Turan tarafından kuruldu.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Setu Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setu Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Akay ve Turan İmanur ortaklığında kuruldu.

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ziver Turan tarafından kuruldu. 

Atılgan Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turan Atılgan tarafından kuruldu. 

Turan Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Özkan Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akamen İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akamen İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pelisan Yapı Malzemeleri Kimya Otomotiv Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelisan Yapı Malzemeleri Kimya Otomotiv Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Turan Ataş imzasıyla kuruldu.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Pongs Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pongs Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Cem Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Celal Gülerhan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Turanlar Elektronik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Elektronik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Turan ve Hüseyin Karaarslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

turan tekstil mahmutbey Haberi

turan tekstil mahmutbey


Turan Tekstil'in, Bağcılar Mahmutbey'de kaba inşaatını tamamladığı proje başta iş hanı olarak planlanmıştı. Ancak proje otel olarak değiştiriliyor. Turan Tekstil Mahmutbey Otel projesi 194 odalı olacak.


Tek blok halinde yükselen Tryp & Hawtorn Suites by Wyndham Airport Otel projesinde 388 yatak kapasitesi, 194 oda, 96 araçlık otopark, fuaye, kapalı yüzme havuzu, restoran ve toplantı odaları inşa edilecek.


5 bin 241 metrekare alanda yer alan otel projesinde hafriyat işlemi gerçekleştirilmeyecek. Projede detay inşaat ve çevre düzenlemesi işlemleri yapılacak.


Otel projesi Mahmutbey İlköğretim Okuylu'na 320 metre, Haran Gürsu Camii'ye 318 metre mesafede yer alıyor.




Gülcihan...