19 / 07 / 2024

Turanlar Group firması

Turanlar Group firması

Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katılıyor. Firma fuara 7. salonda, 715 numaralı, 265 m2’lik stantla katılacak.

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 

Gökbayrak Group inşaat sektörüne döndü!

Gökbayrak Group, 27 yıl aradan sonra inşaat sektörüne YKare İnşaat firması ile ortaklık kurarak yeniden adım attı.

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

EgeYapı Group ve Casper, Çekmeköy'de yeni projeye imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy projesi için ön talep topluyor!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'de!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Projenin basın toplantısı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'e ertelendi!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Erkanlı Group'un bu hafta 13 Ekim'de yapacağı basın toplantısı, 16 Ekim tarihine ertelendi.

Erkanlı Group Sakarya’daki yurt projesi 13 Ekim'de tanıtacak!

Gayrimenkul sektöründe 20 yıla yakın geçmişe sahip Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor.

Turanlar Group firması Haberi

Turanlar Group firması

Turanlar Group, mobilya sektörünün en büyük vitrini Intermob 2014’e 4 yenilikle katılıyor. Yeni parke koleksiyonu “PeliGolden Collection”; ülkemizin ilk gerçek su geçirmez parkesi “Peli Aqua”; laminat malzemede hem dijital hem de postforming uygulamalarını aynı anda yapabilen dünyanın tek markası “PeliDigi” ve laminat ile lamine-masif arasındaki ürün gamı boşluğunu dolduran yeni ürünü “Peli Natural”, gurubun Intermob 2014’te ilk kez sergileyeceği ürün ve yenilikler arasında yer alıyor.


Yarım asrı aşkın bir süredir, orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve dünyanın nitelikli filtre kâğıt üreten 3 firmasından birisi ve ülkemizin tek firması olan Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katılıyor.


27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında,...