15 / 05 / 2024

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.



Alpiş Group, kurumsallık örneği sergileyerek satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı. Değeri artan yeni cazibe bölgesi Yalova Yolu'nda inşa edilen ve birinci etabın kaba inşaatının bitirildiği Tuana Evleri projesi başta olmak üzere Alpiş Group'un tüm inşaat projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu bundan böyle Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması üstlenecek. Alpiş Group'ta gerçekleşen imza törenine Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firma ortakları Selçuk Sukas ve Hakan Kılıçlar katıldı. 



Yeni Dönem



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Yeni anlaşma ile Yalova Yolu'nda inşa edilen ve birinci etabın kaba inşaatının bitirildiği Tuana Evleri projesi başta olmak üzere Alpiş Group'un tüm inşaat projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu bundan böyle Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması üstlenecek. İmza töreninde konuşan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp," Tuana Evleri projemizi söz verdiğimiz tarihte bitirip konut sahiplerine teslim etmeyi istiyoruz. Daha sonra da Foresta Balat'ta ikinci etap inşaatlarımıza başlayacağız. Alpiş Group gerek yurt içi gerekse de yurt dışından müşterileri olan bir firma. Satış ve pazarlama da bu işin en önemli ayaklarından biri. O yüzden tüm projelerimize, hedeflerimize katkı koyacak profesyonel bir ekiple anlaşma imzalamış bulunmaktayız" dedi.


Dünya


Geri Dön