02 / 05 / 2024

Alpiş Group projeleri

Alpiş Group projeleri

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

Alpiş Group Yalova konut projesi için gün sayıyor!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisiyle 300 daire ve 18 işyerinden oluşan yeni bir proje başlıyor.

Alpiş Group Yalova'da yeni projeye başlayacak!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisiyle 300 daire ve 18 işyerinden oluşan yeni bir projeye başlıyor.

Alpiş Group Bursa'da 270 dairelik projeye başlayacak!

Bursa'da yaklaşık bin prestijli konut ve yaklaşık 200 iş merkezi inşa eden Alpiş Group, nitelikli konut üretiminde butik projeler hayata geçirdi. Alpiş Group, Bursa'da 270 dairelik projeye başlamaya hazırlanıyor..

Alpiş Group gıda sektörüne girdi!

Alpiş Group Başkanı Karaalp, "İnşaat sektöründe olduğu gibi gıdada da Bursalılar'ın takdirini kazanacağımızı düşünüyorum" dedi. Bursa'nın önemli inşaat firmalarından Alpiş Group, gıda sektöründeki faaliyetlerini de büyütme kararı aldı.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Aden House Bursa'ya değer katacak!

Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan kötü görünümü düzeltmek adına harekete geçti. 690 daireden oluşacak site, açılacak 22 iş yeriyle de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak.

Aden House Bursa projesinin temeli yarın atılacak!

Alpiş Group, İstanbul caddesi üzerinde yeni başlayacağı Aden House projesinin temelini yarın saat 14:00'da atılacak.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Alpiş Group projeleri Haberi

Alpiş Group projeleri

Ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesiyle fark yaratan Alpiş Group fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 6 Nisan tarihinde geniş bir katılımla açılan ve 285 firmanın birbirinden görkemli stantlarıyla yer aldığı fuarda Alpiş İnşaat fark yaratıyor. 


356 daire 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesinin görkemli standıyla fuarda yer alan Alpiş İnşaat, yerli yatırımcıların ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Ekonominin lokomotifi olarak tabir ettiğimiz inşaat sektörü gerek ülke gerekse de Bursamızda önemli bir ivme yakaladı. 285 firmanın katıldığı bu fuarda sektörün Bursa'da geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Biz İMSİAD olarak uzun zamandan beri bu fuarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Fuar şu ana kadar umduğumuzdan iyi...