02 / 05 / 2024

Alpiş Group gıda sektörüne girdi!

Alpiş Group gıda sektörüne girdi!

Alpiş Group Başkanı Karaalp, "İnşaat sektöründe olduğu gibi gıdada da Bursalılar'ın takdirini kazanacağımızı düşünüyorum" dedi. Bursa'nın önemli inşaat firmalarından Alpiş Group, gıda sektöründeki faaliyetlerini de büyütme kararı aldı.



İnşaat sektörünün yanı sıra farklı sektörlerde etkin olmak istediklerini belirten Alpiş Group, gıda sektöründeki büyüme kararını, bünyesine kattığı Tavacı Recep Usta ile uygulamaya koydu. Bir sonraki yatırım turizm sektörüne olacak. Birçok ilde şubesi olan Tavacı Recep Usta'yı Bursa ile buluşturan Alpiş Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Tavacı Recep Usta Restaurant ve İpek Koza Balo Salonu'nu bünyesinde bulunduran Üçkasık Gıda Ltd. Şti'nde, diğer ortakların hisselerini alarak, bu şirketi tamamen Alpiş Group ailesine kattık" dedi. Karaalp, Üçkaşık Gıda Şti.'nin başında bundan böyle ağabeyi Mahmut Karaalp'in yönetim kurulu başkanı olarak yer alacağını belirtti. Şirketin Genel Müdürü de Atilla Murat İçin oldu. Karaalp, "İnşaat işimizde olduğu gibi gıda işimizde de Bursalı hemşehrilerimizin takdirini kazanacağımızı umuyoruz" dedi. İnşaat sektörünün önü açık Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp inşaat sektörünün geleceğine ilişkin değerlendirme yaparken, bu yıldan umutlu olduklarını söyledi ve "Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olması ve kentsel dönüşüm süreci, inşaat sektörünün önünün açık olduğunu gösteriyor. Sürekli göç alan ve İstanbul -  İzmir  otobanı ile ulaşım ağı güçlenecek olan Bursa da nitelikli konut projeleri açısından fırsatlar barındırıyor. Ülkedeki huzur ve istikrar ortamının sağladığı güven ile turizm sektörüyle ilgili ayrı bir yatırım da planladık" dedi. 


MUTLU BİR YAŞAM SÜRÜYORLAR

2004'ten beri Bursa'da faaliyet gösterdiklerini belirten Sertaç Karaalp, güven ve kalitenin simgesi olmayı amaçladıklarım kaydederek, "Kurulduğumuz günden bu yana güvenilir ve titiz çalışmamız, başladığımız her inşaat projesini eksiksiz teslim etmemiz, konusunda uzman kadromuz ve tamamıyla müşteri odaklı kalite anlayışımız sayesinde Bursa'mn tanınan ve tercih edilen firmalarından biri olmayı başardık. Alp Residence, Alpiş Villaları, Alpiş Halitbey Toweı; Foresta Balat ve birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün 700'e yalan aile Alpiş Group'un inşa ettiği konutlarda mutlu bir yaşam sürüyor" dedi. 


Yeni Dönem


Geri Dön