29 / 04 / 2024

Gülsan, Meysu Outlet AVM ile emlak sektörüne girdi!

Gülsan, Meysu Outlet AVM ile emlak sektörüne girdi!

Gıda sektörünün Kayseri'deki köklü firması Gülsan AŞ, Meysu Outlet AVM ile gayrimenkul sektörüne de girdi. Meysu'nun eski fabrikasının yerine yapılan outlet bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla açılacak



Toplam 51 bin metrekare alan üzerine 40 milyon euroluk yatırımla gerçekleştirilen Meysu Outlet'te yıllık 50 milyon euro ciro hedeflediklerini aktaran Gülsan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, "41 yıl sonra Türkiye'nin ilk meyve suyu üretim tesisi olan Meysu'ya ait üretim binasını restore ederek Meysu Outlet olarak hizmete açtık. Antika değeri taşıyan meyve suyu paketleme makinelerini de Tetra Pak'a bağışladık. Bu makineler Türkiye'nin efsane üçgen ambalajlı meyve sularının üretimini gerçekleştirmişti. Meysu Outlet'in açılışı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yapılacak" bilgisini verdi.

Reçel ve helva ürünleri ile gıda sektörüne adım atan sonrasında bünyesine dahil ettiği Meysu Meyve Suları ile farklı bir çıkış yakalayan Gülsan'ın, Meysu Outlet AVM ile bölgede aileleri ile birlikte 5 bin kişiye istihdam sağlayacağını belirten Güldüoğlu," Sektörde öncü meyve suyu fabrikası olan Meysu'nun üretildiği Kayseri'deki üretim tesislerini yeniden yapılandırarak yeni bir ihtiyaca cevap verecek şekilde hayata geçirdik. Kayseri'nin ilk ve tek outleti olan Meysu Outlet'in Kayseri için çağdaş yaşamın tüm gereksinimlerini tek çatı altında toplayan farklı bir konseptin çekim merkezi olacak. İlk yıl 8 milyon ziyaretçi bekliyoruz" diye konuştu.
Dünya


Geri Dön