02 / 05 / 2024

Alpiş Group

Alpiş Group

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Alpiş Group Arap yatırımcılar için konut yapıyor!

Alpiş Group, yapacağı Tuana Evleriyle yerli müşteriler kadar Arap turistleri de hedefliyor. Yalova yolundaki araziye yapılan sitede 292 daire ve 23 işyeri bulunuyor.

Alpiş Group Yalova'da konut projesine başlayacak!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisi ile özellikle yabancı yatırımcıları hedefleyen yeni bir konut projesine başlıyor.

Alpiş Group Bursa'da 270 dairelik projeye başlayacak!

Bursa'da yaklaşık bin prestijli konut ve yaklaşık 200 iş merkezi inşa eden Alpiş Group, nitelikli konut üretiminde butik projeler hayata geçirdi. Alpiş Group, Bursa'da 270 dairelik projeye başlamaya hazırlanıyor..

Alpiş Group konutta butik projelere yöneldi!

Lüks konut üretiminde 1993 yılından bugüne inşaat sektöründe yer alan Alpiş Group'un çalışmalarının yüzde 80'ini lüks konutlar oluşturuyor. Bursa'da faaliyet gösteren Alpiş Group'un yıllık cirosu 43 milyon lira.

Alpiş Group inşaattan sonra gıdada büyüyecek!

Hissedarı olduğu Üçkaşık Gıda'nın tamamını alarak gıda sektöründe büyüme sinyalleri veren Alpiş Group, Tavacı Recep Usta'dan sonra Bursa'ya yeni bir marka daha kazandıracak...

Alpiş Group gıda sektöründe büyüyor!

Hissedarı olduğu Üçkaşık Gıda'nın tamamını alarak gıda sektöründe büyüme sinyalleri veren Alpiş Group, Tavacı Recep Usta'dan sonra Bursa'ya yeni bir marka daha kazandıracak.

Alpiş Group gıda sektörüne girdi!

Alpiş Group Başkanı Karaalp, "İnşaat sektöründe olduğu gibi gıdada da Bursalılar'ın takdirini kazanacağımızı düşünüyorum" dedi. Bursa'nın önemli inşaat firmalarından Alpiş Group, gıda sektöründeki faaliyetlerini de büyütme kararı aldı.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Aden House Bursa'ya değer katacak!

Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan kötü görünümü düzeltmek adına harekete geçti. 690 daireden oluşacak site, açılacak 22 iş yeriyle de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak.

Aden House Bursa projesinin temeli yarın atılacak!

Alpiş Group, İstanbul caddesi üzerinde yeni başlayacağı Aden House projesinin temelini yarın saat 14:00'da atılacak.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Silva Balat 10 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, projelerinin birisini bitirirken hemen yenilerine başlıyor.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

Bursa Tuana Evleri'nde sona yaklaşılıyor!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi'nde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor.

Alpiş Group Haberi

Alpiş Group

Ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesiyle fark yaratan Alpiş Group fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 6 Nisan tarihinde geniş bir katılımla açılan ve 285 firmanın birbirinden görkemli stantlarıyla yer aldığı fuarda Alpiş İnşaat fark yaratıyor. 


356 daire 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesinin görkemli standıyla fuarda yer alan Alpiş İnşaat, yerli yatırımcıların ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Ekonominin lokomotifi olarak tabir ettiğimiz inşaat sektörü gerek ülke gerekse de Bursamızda önemli bir ivme yakaladı. 285 firmanın katıldığı bu fuarda sektörün Bursa'da geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Biz İMSİAD olarak uzun zamandan beri bu fuarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Fuar şu ana kadar umduğumuzdan iyi...