07 / 07 / 2024

Alpiş Group kurumsallaşma

Alpiş Group kurumsallaşma

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı! Tapular hazır!

Bursa Nilüfer'de yükselen Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı sunuluyor. Alpiş Laden House projesinde 264 konutun yanı sıra 28 adet cadde mağazası da bulunuyor.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Alı    Zarbı Fereıdounı tarafından kuruldu.

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Al Gazi Group’tan koronavirüsle mücadeleye 1 milyon TL'lik destek! 

Al Gazi Group, koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon TL destek verdi...

Carrefour, rakibi Makro'nun mağazalarını satın alıyor!

Carrefour Group, Brezilya'daki rakibi Makro'nun toplam 30 mağazasını 453 milyon dolara satın almak için anlaştığını açıkladı.

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Üreten şehirler desteklenecek!

İmalat ve ihracatın odağı olan illerin kurumsallaşma, pazarlama ile ulaşım altyapısının desteklenmesi amacıyla ‘Üreten Şehirler Programı’ hayata geçirilecek...

Alpiş Group kurumsallaşma Haberi

Alpiş Group kurumsallaşma

Alpiş Group, kurumsallık örneği sergileyerek satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı. Değeri artan yeni cazibe bölgesi Yalova Yolu'nda inşa edilen ve birinci etabın kaba inşaatının bitirildiği Tuana Evleri projesi başta olmak üzere Alpiş Group'un tüm inşaat projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu bundan böyle Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması üstlenecek. Alpiş Group'ta gerçekleşen imza törenine Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firma ortakları Selçuk Sukas ve Hakan Kılıçlar katıldı. 



Yeni Dönem



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Yeni anlaşma ile Yalova Yolu'nda inşa edilen ve birinci etabın kaba inşaatının bitirildiği Tuana Evleri projesi başta...