05 / 05 / 2024

Turanlar Group halkalıda otel açacak

Turanlar Group halkalıda otel açacak

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı.

The 34 Halkalı'da 410 bin TL'ye! Yeni proje!

Altal Group tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen The 34 Halkalı projesinde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması öngörülüyor. 

Moon Maranda Group Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Maranda Group Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu. 

Hazar İttifak Group İstanbul'da restoran açacak!

2004'te Azerbaycan'da ticari faaliyetlerine başlayan ve ana iş kolu inşaat olan  Hazar İttifak Group İstanbul'da restoran açacak..

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Dündar, Arif Özkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meydan Halkalı'da 0,75 faizle 120 ay taksit avantajı!

Meydan Halkalı'da 0,75 faizle 120 ay taksit avantajı sunuluyor. Gültaş İnşaat projesi Meydan Halkalı'da 2+1 fiyatları 495 bin TL'den başlıyor...

Bakyapı Group Bursa'da yatırımlara devam edecek!

Bugüne kadar 5 bin konut üreten Bakyapı Group, Bursa'da 990 konutluk Prestij Optimum projesine start verdi.

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. açıldı!

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Halkalı'da lüks sitede bahçıvan dehşeti: 2 ölü!

Küçükçekmece Halkalı'da bahçıvan olarak çalıştığı sitenin yöneticisini tartışma sonucu silahla vurarak öldürdüğü, güvenlik görevlisini de bıçakla yaraladığı iddia edilen kişi, intihar etti.

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kalbitaş ve Semra Altun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, 916. Sokak'ta kuruldu.

Meydan Halkalı'da teslimler 2017 Aralık'ta!

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Halkalı'da Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Halkalı projesinde konutlar, home ofisler, mağazalar ve sosyal donatı alanları bulunuyor..

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Turanlar Group halkalıda otel açacak Haberi

Turanlar Group halkalıda otel açacak

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı. Şirket bu pazarda yüzde 20'lik paya ulaştı. Kağıt, gıda ve turizm sektörlerinde de faaliyetleri olan şirket şimdi de enerjiye göz dikti. Turanlar Group, Samsun Vezirköprü'deki üretim tesisisin atıklarından elektrik üretmeye hazırlanıyor. 


Orman endüstrisi, kağıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Group, 1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kuruldu. İlk başta kereste yatırımı ile işe başlayan üç kardeş, 1978 yılında Pelit Arslan kontrplak fabrikasını satın alarak iş hacmini büyüttü.  1993 yılında Turan Prince World Club ile turizm sektörüne adım atıldı. Turan Kardeşler için dönüm noktalarından biri de özelleştirmeden satın aldıkları Samsun...