11 / 05 / 2024

Turay Kesler

Turay Kesler

Kesler İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi, Turay Kesler tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran 2014 tarihinde Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Cnf İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Cnf İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Kesler tarafından kuruldu.

Turay Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turay Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Yürür ve Ramazan Çam tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Kesler İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Kesler İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi, Turay Kesler tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran 2014 tarihinde Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu.

Atilla Kesler kimdir?

Atilla Kesler, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 52. sırada yer alıyor. Peki, Atilla Kesler kimdir? Atilla Kesler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Niyazi Kesler, Şaheser Yapı A.Ş.'yi kurdu!

Şaheser Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Niyazi Kesler, Başkan Yardımcısı olarak Arif Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ahmet Duman görev yapacak...

Turay Kesler Haberi

Turay Kesler

Kesler İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi, Turay Kesler tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.


Kesler İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi iş konusu; A.     İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarınıyapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat...