06 / 05 / 2024

turcas petrol merkez ofis

turcas petrol merkez ofis

Turcas Petrol A.Ş yeni merkez şirketini Şişli Ayazağa Mahallesi'nde 8 milyon dolar + KDV bedelle satın aldı...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Petrol Ofisi'nden flaş zam iddialarına flaş yanıt!

Petrol Ofisi Grubu, "Merkez Bankası Kuru +1,50 TL" iddialarının yanlış olduğunu ve şirketin resmi görüşünü yansıtmadığını belirtti.

Petrol fiyatlarında Çin senaryosu! Petrol fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararından sonra güne düşüşle başladı. Karar sonrası Wood Mackenzie, Brent petrolün 99 dolar altında kalacağını,söylerken, Çin ekonomisinin yüzde 7 büyümesi durumunda fiyatların 5 dolar daha yükselmesi bekleniyor.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Petrol fiyatları kritik karar öncesi yükseliyor! Brent petrol bugün ne kadar? 1 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi petrol fiyatları yükselişe geçti. Peki bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varili kaç dolar oldu? 1 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında şok! Emtia piyasasında şahin düşüş!

Emtia piyasasında geçen hafta merkez bankalarının "şahin" politika adımlarının devam etmesi ve artan resesyon endişeleriyle düşüşler devam etti. Peki altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını resesyona rağmen mi açıklayacak?

Küresel piyasada artan enflasyon nedeniyle ekonomileri zor bir dönemden geçen Avrupa, Rusya'ya bağlı enerjisi nedeniyle iyice krize girdi. Rus gazı ve petrolüne bağlı ekonomisi resesyon sinyalleri veren Avrupa, Merkez Bankası eliyle faiz artırmaya hazırlanıyor.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

turcas petrol merkez ofis Haberi

turcas petrol merkez ofis


Turcas Petrol A.Ş'nin açıklaması;



Yönetim Kurulu'nun 28/12/2012 tarih ve 2012/30 sayılı kararında; Mülkiyeti Bay İnşaat İthalat ve Ticaret A.Ş. ve İstanbul Çorap Sanayi A.Ş.'ye ait olan, İstanbul İli, Şişli Ayazağa Mah., 2 Pafta, 1 Ada, 140 Parsel'deki Ofis 2 Blok'unda kayıtlı 201, 202, 203 ve 204 no'lu Bağımsız Bölümlere İlişkin taşınmazların, yeni şirket merkezi olarak kullanılmak üzere 8 Milyon USD + KDV bedel üzerinden satın alınmasına ve toplam bedelin 6 Milyon USD'lık kısmının 28.12.2012 tarihinde satın alma bedeli ön avansı olarak ödenmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Söz konusu ön avans tutarı 28.12.2012 tarihi itibariyle satıcılara...