06 / 05 / 2024

Türe gastronomi

Türe gastronomi

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Tire Belediyesi ile işbirliği yaparak ilçedeki dört tarihi mekanın yeniden canlandırılması için çalışmalara başladı.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salur, Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Neslihan Türe ve Özlem Gündoğan tarafından kuruldu.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Komi Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Komi Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Gökmen Kara ve Töre Yağımlıuray ortaklığında kuruldu. 

Türkiye Gastronomi Köyü Projesi hayata geçiriliyor!

Sarıyer Bahçeköy Lifepark'da yaklaşık yüz dönüm arazide hayata geçirilecek Türkiye Gastronomi Köyü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile entegre çalışacak

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye'den kadın çalışanlara tam destek!

RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı konusunda sektörün öncüsü oldu. RE/MAX Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Funda Aksoy ve Özlem Akyol’un kariyer yolculuklarını paylaşıyor.

Türe gastronomi Haberi

Türe gastronomi

Tarihi Bedesten, Ali Efe Hanı, Gülcüoğlu Konağı ve Pazar Binası'nı yerinde inceleyen akademisyenler ve kuruluyor öğrenciler, bu mekanları, Tire'nin binlerce yıllık tarih, kültür, gelenek, el sanatları gibi değerleriyle birlikte koruyarak geleceğe taşıyacak tasarımlar yapmayı ve turizme kazandırmayı hedefliyor. Tarihi Bedesten gastronomi merkezi olarak tasarlanacak. 



Habertürk...