04 / 05 / 2024

Turer Ulaşım iletişim

Turer Ulaşım iletişim

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Soyak Konforia satış ofisi nerede? Nasıl gidilir?

Soyak Konforia satış ofisi nerede? Nasıl gidilir? Soyak Konforia Bahçeşehir'in satış ofisi ulaşım, iletişim, açık adres bilgileri ve diğer tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Sone İstanbul fiyatları, teslim tarihi, ulaşım, iletişim, satış ofisi!

Sone İstanbul projesi, Cathay Group imzasıyla Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. Sone İstanbul'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında belirlendi...

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Yaşam Köyü projesi 5 milyon euro hibe aldı!

Tepebaşı Belediyesi'nin Aşağı Söğütönü'nde uygulayacağı Yaşam Köyü projesi İspanya'da tanıtıldı. Yaşam Köyü; mevcut binaların iyileştirilmesi, ulaşım, iletişim ve bilişim teknolojiler olmak üzere üç ana konuyu kapsayacak.

Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Ataköy 38. Kısım projesinin ruhsatının 1 ay içerisinde alınması planlanıyor. Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz GYO yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Zorlu Enerji Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Kurtköy W Roof ulaşım!

Kurtköy W Roof ulaşım, iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. W Roof projesi İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Ikea Bayrampaşa iletişim ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? Ikea Bayrampaşa adresi nedir? Ikea Bayrampaşa yol tarifi var mı? Ikea İstanbul Avrupa yakasında nerde var? İşte Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşım krokisi ile iletişim ve ulaşım bilgileri...

Keller Williams iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek!

Dünya genelinde 20’ye yakın ülkede 700’e yakın bölge müdürlüğü ofisi ve 100 binden fazla danışman sayısı ile en büyük gayrimenkul şirketi olan Keller Williams önümüzdeki süreçte tüm iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek...

Turer Ulaşım iletişim Haberi

Turer Ulaşım iletişim

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi konusu:Yurtiçinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyet gösterebilmek,bu amaçlar çerçevesinde konferanslar düzenlemekve diğer hizmetlerini yerine getirmek,

Adres:Barbaros Mh.Dr.Eyüp Aksoy Cd. Akaryakıt İstasyonu Ap.N.7 A/1 ÜSKÜDAR