29 / 04 / 2024

Turgay Genç 2014 yatırımları

Turgay Genç 2014 yatırımları

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi...

Turgay Genç Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.

Döşemealtı Hipodromu'nun inşaat ruhsatları alındı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Antalya'nın Döşemelatı ilçesinde hayata geçirilen Döşemealtı Hipodromu'nun ihalesi gerçekleşti. Hipodrumun inşaat ruhsatlarını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç imzaladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılacak!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç… 2014 yerel seçimleriyle beraber Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçildi. Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen ilk günden itibaren hızlı bir şekilde ekibini kurdu ve koordineli bir yapıda çalışmalarını sürdürdü.

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kent meydanındaki çalışmaları inceledi.

Antalya Döşemealtı'nda 12 yeni parkın yapımı başladı!

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in bölge için yaptığı yatırımlar ve hazırlayıp hayata geçirdiği projelerle ilçe adeta şantiye sahasına döndü. Projelerin başlamasıyla birlikte yüzlerce insan da istihdam imkanı buluyor.

Turgay Genç'ten Antalyalı gazetecilere konut müjdesi!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) ziyarette bulundu. Genç, ziyarette Antalya basınının Döşemealtı'nda ev sahibi olmasını sağlayacak projeye destek olacaklarını açıkladı.

Antalya Döşemealtı'na 300 milyonluk proje!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yerel seçimlerin üzerinden geçen süreçte yaptıklarını ve gelecek döneme ilişkin projelerini anlattı. Genç, bütçenin yatırım yapılabilir seviyesine ulaşmasıyla yaklaşık 30 proje için startı verdiklerini açıkladı.

Manisa Turgutlu'ya gençlik kamp merkezi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte Turgutlu Ovacık Yaylası’ndaki gençlik kamp merkezi yapılması planlanan 94 bin 900 metrekarelik alanda incelemelerde bulundu.

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek

Antalya Döşemealtı'na 4 semt pazarı inşa ediliyor!

Antalya'nın Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç 4 ayrı kapalı semt pazarının inşaatını başlattı. Pazar yerlerinin yapımı Ağustos ayı sonunda bitecek.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Antalya'ya modern köy evleri geliyor!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, inşaat, makine, elektrik mühendisleri ile birlikte ilçenin köylerinin modern yapılaşması için 3 alternatifli tip ev projesi geliştirdi.

Bilecik Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanıldı.

FerYapı Asya Basketbol Ligi 2014-2015 sezonunu 19 Mayıs'ta kapattı!

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı’nın sponsor olduğu ‘Feryapı Asya Lig 2014-2015 sezonu’, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şenliklerle sonlandı.

Turgay Genç 2014 yatırımları Haberi

Turgay Genç 2014 yatırımları


Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalyalı işadamlarını Antalya'nın geleceği ve planlı tek rezerve alanı Döşemealtı'na yatırım yapmaya çağırdı. Başkan Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.Salı Sanayici ve İşadamları Grubu Başkam Muharrem Koç başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu haftaki konuğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübünde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Genç, "Antalya'nın gelecekteki yaşam alanı" dediği Döşemealtı'na Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı. 

Siyasete erken yaşta başladığını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Üniversiteden sonra CHP Gençlik Kolları'nda görev yaptım, daha sonra il yönetiminde görev aldım. 2009 yılında Döşömealtı'ndan belediye başkanı adayı oldum ancak stratejik olarak adaylığım geri çekildi ve...