03 / 05 / 2024

turgay şirin kimdir

turgay şirin kimdir

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

Manisa Turgutlu'ya 50 milyon TL'lik arıtma tesisi inşa edilecek!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçede birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2016 yılı vatandaşın hizmetle buluşturulduğu bir yıl olacak" dedi.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Prestij Turgutlu projesinin temeli atılıyor!

Ege-Koop, ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katılacağı törenle bugün atıyor.

Turgutlu'daki dev tesis Ekim'de hizmete giriyor!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Açılışan hazırlanan dev tesis için Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı tören yapılacak.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

Manisa Turgutlu'ya doğalgaz geliyor!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, doğalgaz hat döşeme çalışmalarının başladığı Turgutlar Mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Turgutlu Ve Salihli'ye yeni projeler geliyor!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.

Şirin Sezer kimdir?

Günümüzde Keller Williams markasıyla işbirliği içerisinde lüks konut alımı ve satımı konusunda danışmanlık hizmeti vermekte olan Şirin Sezer kimdir? Şirin Sezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şirin Sezer..

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

Turgutlu’ya modern kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile ETV ekranlarından yayınlanan ‘Kasabadan Turgutlu’ya’ adlı programa konuk oldu.

Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi’nin imar planı değişikliği kabul edildi!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi kasım ayı olağan meclis toplantısında Turgutlu Belediyesi’nin 2016 yılı tahmini bütçesi 77 Milyon 904 Bin TL olarak belirlendi.

turgay şirin kimdir Haberi

turgay şirin kimdir

Turgutlu Ovası Davutlar Mevkii’nde Turgutlu Belediyesi, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve İller Bankası koordinasyonunda yükselen tesisin  Turgutlu’nun yıllardır beklediği ve bu doğrultuda ilçeye yaptıkları en büyük yatırımlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.


Belediye Başkanı Turgay Şirin’in Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını inceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müddürü İbrahim Kutar eşlik etti. Tesis inşaatının devam ettiği Davutlar Mevkii’nde Başkan Şirin’i şantiye şefi Uğur Topkaya, MASKİ Kontrol Mühendisi Şenol Pürmüş, İller Bankası İnşaat Mühendisi Avni Özlem karşılarken, Başkan Şirin çalışmaların son durumu hakkında kendilerinden bilgi aldı. 37 Milyon Türk Lirası maliyetli tesisin Turgutlu’nun çevre ve halk sağlığına yapılmış en...