17 / 05 / 2024

TÜRGEV denizyıldızı cafe

TÜRGEV denizyıldızı cafe

Kadıköy Beşiktaş İskelesi'nin üst katındaki "Deniz Yıldızı" isimli kafeteryanın TÜRGEV'e devredileceği yönündeki iddialara ilişkin, vakfın tahliye işlemiyle ilgisinin bulunmadığı, buraya ilişkin hiçbir talep ve düşüncenin de olmadığını bildirildi.

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

TÜRGEV denizyıldızı cafe Haberi

TÜRGEV denizyıldızı cafe


Kadıköy Beşiktaş İskelesi'nin üst katındaki "Deniz Yıldızı" isimli kafeteryanın TÜRGEV'e devredileceği yönündeki iddialara ilişkin, vakfın tahliye işlemiyle ilgisinin bulunmadığı, buraya ilişkin hiçbir talep ve düşüncenin de olmadığını bildirildi.


Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfından (TÜRGEV) yapılan yazılı açıklamada, bazı basın organlarında vakıfla ilgisi olmayan konuların işlenmeye başladığı belirtildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Şehir Hatları AŞ tarafından işletilen Kadıköy İskelesi'nin üst katında bulunan kafenin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerince tahliye edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Tahliye sonrasında kafe işletmesine söz konusu alanı kiraya veren vakıf yetkilileri açıklamalarda bulunmuş ve belediye yetkililerinden aldıkları bilgiye göre tahliye edilen alanın vakfımıza verileceğini öğrendiklerini belirterek, vakfımız üzerinden mağduriyet algısı oluşturma çabasına girmişlerdir. Ancak vakfımız söz konusu kafeden ve alandan bu haberler sonrasında haberdar olmuştur.


Vakfımızla uzaktan yakından ilgisi...