16 / 05 / 2024

Turgut Akdağ

Turgut Akdağ

Hanedan Yapım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Akdağ tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Arin İş Merkezi'nde kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta gerçekleşecek.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak.

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi'de 250 işyeri yaptırılacak!

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi 250 işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek. İşyerlerinin keşif bedeli 135 milyon 700 TL olarak belirlendi.

Mimar Turgut Cansever anıldı!

Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince (UGED) düzenlenen etkinlikle İstanbul'da anıldı. Etkinliğe mimar Mehmet Osmanoğlu ile Arka Kapak Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Emre Tozal konuşmacı olarak katıldı.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Recep Akdağ'dan Mersin Şehir Hastanesi inşaatına inceleme!

Bakan Akdağ, Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olması planlanan Mersin Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu Akdağ: "Şu haliyle hastaneye 10 üzerinden 9 puan veriyorum. Tabii bundan sonra 9'u 9,5 yapmak için işin işletme kısmı çok önemli" dedi.

Esenler Turgut Reis'te 55.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Esenler Belediye Başkanlığı, Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan 10 bin 68 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Eylül 2016 tarihinde yapılacak arsanın satış bedeli 55 milyon 377 bin 135 TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Turgut Özal Bulvarı'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen Turgut Özal Bulvarı 2. Etap çalışmaları devam ediyor.

Mutlu Turgut'un yeni muayenehanesi hizmete açıldı!

Diş Hekimi Mutlu Turgut, Gebze'de özel diş muayenehanesi açtı. Önceki gün hizmete giren diş hekiminin açılış törenine MHP Gebze İlçe Başkanı Fert Taşdemir, Marmara Gazeteciler Derneği Ahmet Oğuz ve çok sayıda davetli katıldı.

Turgut Özal Üniversitesi'nden kullanım hakkı ihalesi!

Turgut Özal Üniversitesi, Ankara Altındağ'da bulunan aynı hak tesis edilerek kat karşılığı inşa edilmiş binanın irtifak hakkını devredecek. Kullanım amacı S.K.T + Ticaret Alanı olarak belirlenen binanın muhammen bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Turgut Akdağ Haberi

Turgut Akdağ

Hanedan Yapım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Akdağ tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta  Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Arin İş Merkezi'nde kuruldu. 


Hanedan Yapım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarınaait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapar.Taşeronluk yapar yaptırır. 2- Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve bina,müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,tahhüt...