27 / 04 / 2024

Temel Akdağoğlu: Düşük gelirli aileler ev sahibi olacak!

Temel Akdağoğlu: Düşük gelirli aileler ev sahibi olacak!

Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu gelir seviyesi düşük ailelerin ev sahibi olması için çok düşük maliyetli ve kolay ödeyebilecekleri konutlar yapacaklarını söyledi.



Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu, Milli Gazete'ye geleceğin projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Akdağoğlu'nun o açıklamaları...


Milli Gazete'de yer alan habere göre Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu geleceğin projelerinden bahsetti. 

Şirketleşme sürecine 1982’de başlayan Temel İnşaat firması, Cihangir ve Casa İnşaat adıyla iki şirkete daha sahip. Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu hem altyapı hem de üst yapı sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi.

 
 

500 KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLAMAK İSTİYORUZ


Temel Akdağoğlu, Temel İnşaat bünyesinde 60 kişilik istihdam sağladıklarını ifade etti. Akdağoğlu, “Çözüm ortaklarımızla birlikte dolaylı yoldan da olsa 200 kişilik bir istihdam kapasitemiz var. Tabii bizim gelecekteki istihdam hedefimiz yılda 500 kişilik istihdam sağlayabilmek” ifadelerini kullandı. Yaptıkları inşaat çalışmalarında ileri teknoloji ürünleri kullandıklarının da altını çizen Akdağoğlu, “Özellikle İstanbul ’da yaptığımız konut çalışmalarında kullandığımız inşaat malzemelerinde kaliteyi ön planda tutuyoruz. Bunun için de kaliteli üretim yapmakta olan yerli markalarla birlikte yabancı markaları tercih ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

2 BiN KONUT iNŞAATI YAPTIK

Yapımı devam eden projeler hakkında bilgi veren Akdağoğlu, “Bugüne kadar çok fazla alt yapı ve üst yapı yatırımlarını gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 bin konut yapıp teslim ettik. Türkiye ’mizin çeşitli şehirlerinde altyapı olarak da pek çok yol, köprü , liman ve arıtma tesisleri yaptık” diyerek yaptıkları çalışmaları aktardı. Çalışmalarında tamamen profesyonel manada taşeron sistemi ile çalıştıklarını ve böylelikle güç ve zamanı maksimum oranda işe verdiklerini söyleyen Temel Akdağoğlu, “Şu anda da 2018 sonuna kadar teslimi planlanan iki adet sosyal alan nitelikli 250 dairelik konut projemiz ve iki adet plaza inşaatımız da devam etmekte” dedi.

 

BU TOPRAKLARA BU ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Gelecekteki projeleri hakkında bilgi aktaran Akdağoğlu, “Gelecekte düşük gelir seviyesi olan ailelerimizin kendi evlerinin sahipleri olabilmesi için çok düşük maliyetli ve kolay ödeyebilecekleri nitelikte konutlar üretip, milletimizin ev sahibi olabileceği projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bu şekilde, bu topraklara ve milletimize hizmet etmeyi gerçekten çok arzuluyoruz. İnşâAllah Rabbim bunu bizlere nasip eder”  dedi.


Geri Dön