30 / 04 / 2024

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika! Düşük gelirli aileler acil bakın!

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika! Düşük gelirli aileler acil bakın!

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Düşük gelirli aileler çok acil bu açıklamaya bakın...



Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merakla beklenen ekim ayı sosyal ve ekonomik destek ödemelerini geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırmıştı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bu yılın ekim ayında yapacağı ödemelerin detayları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, toplumun farklı kesimlerini ilgilendiren pek çok sosyal yardım da peş peşe yatırıldı. 

Paylaşılan detaylara göre, bu çerçevede, bu ayda da sosyal ve ekonomik destek ödemesi hesaplara yatırıldı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, SED yardımlarının ödenmesinden ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş söz konusu ödemelerin detayları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Peki Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi Ekim 2023 ödemelerinde son durum ne? SED Yardımı Ekim 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle ilgili o açıklamaları...

<#esim2>

AİLE BAKANLIĞI ÖDEMELERİ EKİM 2023 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, toplamda 580 milyon Türk Lirası tutarındaki SED yardımı ile düşük gelirli ailelerdeki çocukların temel ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitim masraflarının azaltılması planlanıyor. 

Paylaşılan bilgilere göre, 2023 yılının Ekim ayı ödemesinin hak sahiplerine iletilmesinden sonra açıklamalar yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle aileleri yalnız bırakmadıklarını belirterek, SED ile ailelerin, çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim giderlerini karşıladıklarını söyledi.

Açıklamasında bu doğrultuda SED hizmetinden faydalanan çocuklar için ailelerin hesaplarına Ekim 2023 ödemesi olarak toplam 580 milyon TL yatırdıklarını söyledi.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Ekim ayının ilerleyen günlerinde ve önümüzdeki aylarda farklı sosyal yardımlar hesaplara yatırıldıkça Bakanlığın da resmi web sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyu bilgilendirilecek.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

SON DAKİKA! Van'da 4 büyüklüğünde deprem!

SSK- Bağ-Kur 4A, 4B, 4C emekli zammı için kritik hesaplama! En düşük emekli maaşı 11 bin 250 lira mı oluyor?


Geri Dön