20 / 07 / 2024

Turgut Bilge

Turgut Bilge

Çizgi Mekanik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turgut Bilge tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Acısu Caddesi' nde kuruldu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Malatya Turgut Özal Üniversitesi" kararı aldığı duyuruldu. Üniversite müjdesi kentte coşkuyla karşılandı...

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yalçınlar ve Mehtap Balaban ortaklığında kuruldu. 

Lara Kurtuluş dünyaya geldi! Kadir-Bilge Kurtuluş'un bebek sevinci!

www.emlakkulisi.com'un hukuk danışmanı Avukat Kadir Kurtuluş ve eşi Bilge Kurtuluş'un bebekleri bu akşam 20.00 sularında dünyaya geldi.

Bilge Özdemir, Akkuş Gayrimenkul’ün pazarlama ve satışını yapacak!

Gayrimenkul sektörüne proje geliştirme, yönetim, pazarlama ve satış konularında çeyrek asırdan beri "Butik Hizmet" veren Bilge Özdemir,  "Butik Marka" değeri taşıyan Akkuş Gayrimenkul ile birleşti..

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Savut tarafından kuruldu.

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu imar planı askıda!

Eyüp'te Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun yer aldığı parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Turgut Uyar: Yatırım açısından en uygun zaman!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Turgut Cansever'in hayali, Sivas Kalesi Projesi ile gerçekleştirilecek!

Dünyada üç kez "Ağa Han Mimarlık Ödülü"nü alan ve "Bilge Mimar" olarak tanınan merhum Turgut Cansever'in hayali, Sivas Kalesi Projesi ile gerçekleştirilecek.

Bilge Özdemir, Turyap'ın icra kurulu üyesi oldu!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

Turgut Bilge Haberi

Turgut Bilge

Çizgi Mekanik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turgut Bilge tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Acısu Caddesi'nde kuruldu.


Çizgi Mekanik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Çeşitli yakıt türleri(doğalgaz, lpg, motorin, fueloil, kömür, elektrik vb.) ile çalışan ısıtma ve soğutma sistemleri ile her türlü pissu ve temizsu sıhhi tesisat  sistemlerini  projelendirmek ve tesis etmek bunlarla ilgili tesisler kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bayilik ve acentalık almak, vermek, montaj bakım, onarım ve servis işlemlerini yapmak, inşaası etüdü projelendirilmesi ile ilgili her türlü malzeme, makine, yedek parça aksamının alım ve satımını yapmak, imalat ithalat ve ihracatını yapmak. 2. İnşaat sektörü ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında her türlü mühendislik, müşavirlik mümessillik, kontrollük danışmanlık...