01 / 05 / 2024

turgut özcan

turgut özcan

İstanbul Avrupa yakasında temalı eğlence parkı ve alışveriş merkezi Vialand’ı inşa eden Via grubu, bu kez Tuzla sahilinde, içinde su oyunları eğlence parkının da yer alacağı 850 yat kapasiteli yeni bir marina projesini hayata geçiriyor...

Turgut Özal Üniversitesi arazisine hastane yapılacak!

Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi'nden alınan araziye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözünü verdiği Sincan Devlet Hastanesi yapılacak.

Esenler Turgut Reis Lisesi'ne 5 yeni derslik!

Esenler Belediyesi, Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kazandırdığı dersliklerle Esenlerli öğrencilerin hayalini kurdukları mesleklere ilk adımlarını yeni ve tam donanımlı dersliklerde atmasını sağladı.

Ahmet Çakır Turgut Özal Tabiat Parkı'nı inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Özdilek Özcan: Alt yapı sorunumuzu kökten çözeceğiz!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Özcan mahallelere 1,5 yılda yaklaşık 4 Milyon TL’lik hizmet yaptıklarını belirtti.

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

Faruk Özcan kentsel dönüşümü anlattı!

Sosyolog Faruk Özcan kentsel dönüşümü anlattı. Özcan kentsel dönüşümün; sosyolojik, ekonomik ve siyasi şartları devlet ve/veya özel sektör tarafından hazırlandıktan sonra söylem ve eyleme dönüşmesi gerektiğini söyledi.

Özcan Işıklar'dan hisseli arazi satışı uyarısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Muhtarlar Derneği ziyaretinde Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırdı, Işıklar hisseli arazi satışlarının vatandaşı kandırmaya yönelik olduğuna dikkat çekti.

Turgut Özal Üniversitesi'nin inşaat çalışmaları durduruldu!

İdare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararı hiçe sayarak özel bir okulun arazisini işgal eden Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi'nin gaspına 'dur' dedi.

Turgut Özal Üniversitesi ve İlkokul arasında arazi anlaşmazlığı!

Turgut Özal Üniversitesi ile özel bir ilkokul arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle gerginlik yaşandı. Keçiören Etlik'te meydana gelen olayda, iddiaya göre, özel bir ilkokulun arazisi, Turgut Özal Üniversitesi arazisine katılmak istendi.

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Mehmet Özcan: Keşan'da yeni imar planı için çalışılacak!

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan'ın gündeminde bulunan Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi için ayrılan 40 dönümlük alanda yapılacağı söylenen imar çalışması hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

turgut özcan Haberi

turgut özcan


İstanbul’un sahil ilçelerinden Tuzla’ya 250 milyon dolarlık yatırımla yeni bir marina kuruluyor. Marina arazisinin yüzde 25’i İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, yüzde 75’i Tuzla Belediyesi’ne ait. 18 ay sonra tamamlanacak marinanın yatırım maliyeti 250 milyon dolar. Proje ile Tuzla’nın yılda 25 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor. 120 milyon 750 bin liraya 30 yıllığına Via Properties’e kiralanarak kullanım hakkı verilen projede, 850 yat kapasitesine sahip marina, alışveriş merkezi, 5 yıldızlı lüks otel ve su oyunları eğlence parkı yer alacak. 2 bin kişiye istihdam sağlayacak proje, gökyüzünden bakıldığında çupra balığı şeklinde gözükecek.     


    Yap-işlet-devret modeli ile hazırlanan Tuzla Marina projesi, Via Properties tarafından 2015’te tamamlanacak. 4 ay önce yapımına başlanan proje için ruhsat almak 3 yıl sürdü. İçinde ilkleri barındıran projeye başlamak...