02 / 05 / 2024

Turgut Şenol kim

Turgut Şenol kim

Yakında açılışı yapılacak Teknopark'ta, IBM ve General Electric gibi sayılı şirketlerin AR-GE birimleri ile halka açık uzay gözlem evi de bulunacak. Teknopark istanbul'un ilk etabı tamamlandı...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Turgut Hamzaçebi: İnşaat sektöründe güven kaybı yaşanıyor!

Türkiye genelinde yaşanan inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Turgut Hamzaçebi: Para kazanma amacıyla inşaat yapanlar, güveni azaltıyor!

İnşaat sektörüne güven azalıyor. Konuyla ilgili konuşan Turgut Hamzaçebi "Bunun sebebi yalnızca para kazanma amacıyla inşaat yapan sektör temsilcilerinin konut almak isteyenleri mağdur etmesinden de kaynaklanmaktadır" dedi.

Ufuk Turgut kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Turgut Şenol kim Haberi

Turgut Şenol kim

Tam kapasite hizmete girdiğinde Türkiye'deki teknoparkların toplamından 3 kat daha büyük olacak Teknopark istanbul'un ilk etabı tamamlandı. Yakında açılışı yapılacak Teknopark'ta, IBM ve General Electric gibi sayılı şirketlerin AR-GE birimleri ile halka açık uzay gözlem evi de bulunacak. "Pendik'in 25 yıllık hayali" olarak nitelendirilen Teknopark istanbul'un ilk etabı tamamlandı. 6 bloklu Teknopark'a 1.200'ün üzerinde firma başvuru yaparken tam kapasite hizmete girdiğinde Türkiye'deki tüm teknoparkların toplamından 3 kat daha büyük olacak. 30 bin kişinin çalışacağı Teknopark istanbul'un Genel Müdürü Turgut Şenol, ilk etabın açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağını ifade ederek: "Resmi açılış başbakanımızın katılımıyla önümüzdeki ocak ayının başmda olacak." dedi. Teknopark'ta ikinci etap inşaatının ise mart ayında başlayacağını belirten Şenol, bu bölümün de 2015'in ilk yarısında kullanıma hazır hale...