28 / 04 / 2024

Turgut Tellioğlu kimdir

Turgut Tellioğlu kimdir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir? Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu'nun biyografisi..

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Tahir Tellioğlu: Brüt metrekare hesabına dikkat edilmeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, bazı firmaların otopark, sığınak odası, sosyal alanlar gibi ortak kullanım alanlarını brüt metrekareye kattığını söyledi. Metrekare ölçümüne dikkat edilmeli dedi...

Tahir Tellioğlu: Metrekare ölçümünü iyi ayarlayın!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, bazı firmaların otopark, sığınak odası, sosyal alanlar gibi ortak kullanım alanlarını brüt metrekareye kattığını söyledi. Metrekare ölçümüne dikkat edilmeli dedi.

Dursun Balcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişiklikler yapıldı. Ancak, Dursun Balcıoğlu Raylı Sistem Daire Başkanı olarak görevinde kaldı. Peki Dursun Balcıoğlu kimdir? Dursun Balcıoğlu ne zamandan beri raylı sistem daire başkanı?

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

Barış Metekoğlu kimdir?

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barış Metekoğlu kimdir? Şehir ve Bölge Plancısı Barış Metekoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Metekoğlu'nun biyografisi..

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

Bora Şahbazoğlu kimdir?

Mimar Bora Şahbazoğlu kimdir? Mimar Bora Şahbazoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Bora Şahbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Bora Şahbazoğlu...

Turgut Tellioğlu kimdir Haberi

Turgut Tellioğlu kimdir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Rifat Hisarcıklıoğlu taziye ilanı yayınladı.

Taziye ilanında şu ifadeler kullanıldı: ''Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu'nun vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına camiamız ve Türk iş dünyası adına başsağlığı dileriz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...