08 / 05 / 2024

Turgut Torunoğulları yatırım

Turgut Torunoğulları yatırım

Avrupa'da iş yapan 130 bin Türk girişimci, toplam 68 milyar dolarlık ciroya imza atıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, "Gücümüz her geçen yıl artıyor. En çok yatırım gayrimenkule yapılıyor" dedi...

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi  Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Turgut tarafından kuruldu.

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Refine Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Refine Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kabaca tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Turgut Torunoğulları yatırım Haberi

Turgut Torunoğulları yatırım

Türk işadamlarının Avrupa'daki etkinliği artıyor. Türkler, perakendeden gayrimenkule birçok alanda Avrupa'nın en canlı bölgelerine yatırım yapıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, Avrupa'daki Türk işadamı sayısının 130 bine, elde edilen toplam cironun ise 68 milyar dolara ulaştığını söyledi. Avrupa'daki Türk nüfusunun da 5 milyon 200 bine çıktığını belirten Torunoğulları, "Yatırımda ilk sırayı emlak alıyor. Çünkü emlakta büyük fırsat var. Özellikle Hollanda'da fiyatlar yüzde 25 düştü" dedi. 


YABANCILAR SIRAYA GİRİYOR 

Torunoğulları, son yıllarda Avrupalı şirketlerin de Türkiye'de yatırım yapma iştahının arttığını açıkladı. "Eskiden 3'üncü sınıf bir şirketi Türkiye'de yatırım yapması için 2-3 kere güneyde tatile götürürdük. Ancak ikna olurlardı" diyen Torunoğulları, şimdi 1'inci sınıf şirketlerin yatırım için sıraya girdiğini söyledi. Yabancıların Türkiye'de en çok gayrimenkul, enerji ve turizm işine girmek istediğinin...