29 / 04 / 2024

turgutlu arıtma tesisleri

turgutlu arıtma tesisleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da inşası devam eden atıksu arıtma tesisinde çalışmalar hızla ilerliyor.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Turgutlu arıtma tesisi çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun geleceğine yatırım yapıyor. İlçede inşa edilen atıksu arıtma tesisi büyük bir hızla yükseliyor.

Manisa Turgutlu'ya yeni arıtma tesisi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da inşası devam eden atıksu arıtma tesisinde çalışmalar hızla ilerliyor.

turgutlu arıtma tesisleri Haberi

turgutlu arıtma tesisleri


Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile birlikte ilçelerdeki yatırımlarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’yu Atıksu Arıtma Tesisi’ne kavuşturuyor. Gediz Havzası’nın temizlenmesi yolunda önemli adımlardan biri olan Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Nisan 2015’te ihalesi yapılan ve sözleşme bedeli yaklaşık 37 milyon TL olan tesisin yer teslimi 2015 yılı Eylül ayında yapıldı. 600 günde bitirilmesi planlanan projenin tamamlanmasıyla 165 bin kişilik nüfusa hitap edecek tesiste, günde 33 bin metreküp atık su arıtılacak. 2026 yılında revize edilerek kapasitesi artırılacak olan tesis, 2’nci aşamada 220 bin nüfusu karşılayacak şekilde geliştirilecek ve günde arıtacağı su 51 bin metreküpe ulaşacak. Tesis, 1 yıl yüklenici firma tarafından işletilmesinin ardından, 2018 yılında MASKİ’ye devredilecek.

Güneş enerji sistemi ile elektrikten tasarruf sağlayacak

Turgutlu...