27 / 05 / 2024

Turgutlu Depo

Turgutlu Depo

T.C. Turgutlu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Manisa ili Turgutlu ilçesinde bulunan ve Tansaş lehine 10 yıl müddetle icar şerhi olan depoyu 4 milyon 440 bin 700 TL'den satışa çıkardı

Turgutlu Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleri tarafından son dönemde yoğun bir şekilde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi'nin doğu kısmında yeni bir çalışmaya başlandı.

Manisa Turgutlu Belediyesi hizmet binası restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Turgutlu Eski Belediye Binası’nda sürdürdüğü restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan restorasyon çalışmasıyla tarihi bina, modern bir görünüme kavuşturulacak.

Manisa Turgutlu otopark ve pazaryeri projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Turgutlu OSB'nin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Manisa’da pek çok avantajıyla öne çıkan sanayi alanlarından biri olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılar açısından cazibesini daha da arttırdı.

Berka'nın Turgutlu OSB fabrika inşaatı tamamlanma süresi uzatıldı!

Berka A.Ş'nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde yapmakta olduğu fabrika bina inşaatı OSB'nin yol çalışmalarını tamamlayamaması nedeni ile Turgutlu OSB tarafından inşaat tamamlama süreci uzatıldı.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımına başlandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı atık su arıtma tesisinde yapım çalışmalarına başlanıldı. MASKİ, Manisa merkez, Gördes, Soma ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisleri’nin de yer teslimini gerçekleştirdi.

TOKİ Antalya'da lojistik depo ve nizamiye binası yaptırıyor!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

Turgutlu’ya modern kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile ETV ekranlarından yayınlanan ‘Kasabadan Turgutlu’ya’ adlı programa konuk oldu.

Turgutlu Eski Belediye Binası restore ediliyor!

Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon gerçekleştirilecek, yapılacak restorasyonun ardından ilçeye prestijli bir mekan daha kazandıracak.

Manisa'daki Turgutlu Belediye Binası restore ediliyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da kısa süre önce yapımına başlanan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Turgutlu Depo Haberi

Turgutlu Depo

Verilen ilan şöyle;


T.C. TURGUTLU (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2012/11 Satış Taşınmazın;


Tapu Kaydı: MANİSA ili, TURGUTLU ilçesi, CUMHURİYET mahallesi/köyü, pafta, 400 ada, 18 parsel, 403.70 m2, Apartman (KAGİR DEPO)


Özellikleri: Manisa/Turgutlu ilçesi, Atatürk Bulvarı 234 ve 234/A No'lu yerde bulunan taşınmaz tapuda kagir depo olarak kayıtlı olup parsel üzerinde bir katlı 403 m2.alanda, betonarme tarzda yapılmış bina mevcuttur. Bina iki adet dükkan konumundadır. Binanın güney tarafındaki kısmı tuhafiye olarak kullanılmaktadır. Kuzey tarafındaki kısmı halen boştur. Elektrik ve suyu mevcuttur. Ticari bölge Atatürk Bulvarına 18,60 metre cephesi vardır. Ticari bölge olduğu için zemin tam doludur. Taşınmaz içerisine 12 adet daire ve batarlı bodrumlu dükkan sığdırma imkanı olup şehrin ana artelinde en işlek ticari faaliyetlerin ve bankaların faaliyet gösterdiği...