02 / 05 / 2024

Turgutlu Kapalı Pazaryerinin temeli atıldı mı

Turgutlu Kapalı Pazaryerinin temeli atıldı mı

Başkan Ergün Turgutlu Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin temelini bir ay içerisinde atmayı düşündüklerini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, kendilerine her zaman destekte bulunan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Turgutlu'daki dev tesis Ekim'de hizmete giriyor!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Açılışan hazırlanan dev tesis için Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı tören yapılacak.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Hayrabolu Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Belediyesi'nin hayata geçireceği kapalı pazaryerinin temel atma törenine katıldı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindi.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona yaklaşılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da 14 bin 325 metrelik alanda Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesinin inşaatını sürdürüyor. Turgutlu gençliğinin merakla beklediği projede adım adım sona yaklaşılıyor.

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı son durum!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde temeli atılan Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun yapımı hızla ilerliyor.

Aydın Efeler'deki pazaryerinin mülkiyeti Efeler Belediyesi'nin!

Aydın'ın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi'nden alınıp Efeler Belediyesi'ne verilmesi, mahalle halkını sevindirdi.

Denizli Çameli'ne yeni pazar yeri inşa ediliyor!

DENİZLİ'nin Çameli İlçesi'nde yeni yapılıyor. AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve meclis üyelerinin katıldığı törende yeni yapılacak olan kapalı pazaryerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nun ihale süreci başladı!

Turgutlu Belediyesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile eş finansman desteğiyle Turgutlu'ya Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandırmak için kolları sıvadı. Projede ilk adım atılarak ihale süreci başladı.

Manisa Turgutlu otopark ve pazaryeri projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Manisa Turgutlu'da kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da kısa süre önce yapımına başlanan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Turgutlu Kapalı Pazaryerinin temeli atıldı mı Haberi

Turgutlu Kapalı Pazaryerinin temeli atıldı mı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında konuk etti. Turgutlu Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin ihalesinin yapıldığını belirten Başkan Ergün, projenin temelini bir ay içerisinde atmayı düşündüklerini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, kendilerine her zaman destekte bulunan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Turgutlu’da yapılması planlanan Kapalı Pazaryeri ve Otopark projesinin görüşüldüğü ziyarette proje ile ilgili bilgi veren Başkan Ergün, “Projenin Turgutlu’ya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık bir ay sonra orada bir temel atma töreni yapabiliriz. Turgutlu’muza ilk icraatımızı yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Orada çok güzel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Hem vatandaşlarımız, hem esnafımız için modern bir proje olacak” dedi.

Desteklerinizle her zaman...