18 / 05 / 2024

turgutlu pazaryeri projesi

turgutlu pazaryeri projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor. Proje Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Trabzon Tonya'ya otopark ve pazaryeri projesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya ilçesinde otopark ve pazaryeri inşa edilecek. 6 dönüm arazide hayata geçirilecek proje için çalışmalara başlandı.

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

Çorlu'ya kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Manisa Salihli'de modern pazaryeri çalışmaları başladı!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve ihalesi yapılan Modern Pazaryeri için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat çalışmaları 19 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Bilecik Pazaryeri Konut projesi inşaatında sona gelindi!

Pazaryeri'nde, kat karşılığı konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında 28 konut üreterek sahiplerine teslim eden Pazaryeri Belediyesi, 66 konutun da inşaatında sona yaklaştı.

Manisa Turgutlu altyapı yatırımlarıyla prestij kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’nce ortak yürütülecek olan Prestij Caddeleri Projesi’nin altyapı çalışmaları MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

turgutlu pazaryeri projesi Haberi

turgutlu pazaryeri projesi


 Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da yapım çalışmaları devam eden Kapalı Pazaryeri ve Otopark projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeni yaşam alanlarını da içeren proje bitiminde Turgutlulu vatandaşlar yeni bir sosyal alana kavuşmuş olacak. Turgutlu’da yaşanan ve kentin en büyük sorunlarından biri olan Otopark sorununa da büyük çözüm getirecek olan proje şekillenmeye başladı. 153 araçlık yer altı otoparkı 252 tezgahlık kapalı 80 tezgahlık açık pazaryeri, kent meydanı, yeşil alanlar ve oturma alanlarının yer aldığı proje modern yapısı ile dikkat çekecek. Projenin 6 bin 335 metrekarelik alanda yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu hizmeti Turgutlu’da yaşayan vatandaşlarımıza sunmaktan dolayı çok mutluyum. Yapım çalışmaları son hızla devam ediyor. Yakında Turgutlu’ya modern ve halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda dev bir hizmet kazandırmış olacağız.


Başkan Şirin’den...