04 / 05 / 2024

turgutlu turan mahallesi muhtarlık

turgutlu turan mahallesi muhtarlık

Turgutlu Belediyesi, bir süre önce çıkan yangında büyük zarar gören Turan Mahallesi muhtarlık binasını yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Belediyeden satılık arsa! İzmir'de imarlı arsa fırsatını kaçırmayın! 

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Turan Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 17 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Sabuni Mahallesi'nde metruk binalar yıkılıyor!

Edirne Sabuni Mahallesi'nde yıkılması planlanan, kötü görünüm oluşturan ve kirlilik yaratan bu metruk binalardan kurtuluyor. Bölgede metruk evi bulunanların yıkım işlemlerine başlaması diğer ev sahiplerine de örnek oluyor.

Manisa Turgutlu'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, 5.Mıntıka Mahallesi, 2472 ada, 1 parsel yer alan arasa 6 milyon 104 bin TL'ye satıyor.

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Manisa Turgutlu Çok Amaçlı Salon'da sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu Avşar Mahallesi’nde hayata geçirdiği çok amaçlı salon ve düğün salonunda son aşamaya gelindi.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Manisa Turgutlu yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçmek adına Turgutlu’nun Musalaryeniköy Mahallesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin hızla gelişen ve büyüyen Ergenekon Mahallesi’ndeki yeni yerleşimlere içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahalledeki altyapı ihtiyacını karşıladı.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallede sağlıklı altyapı sistemini temin etti.

turgutlu turan mahallesi muhtarlık Haberi

turgutlu turan mahallesi muhtarlık

Turgutlu Belediyesi, bir süre önce çıkan yangında büyük zarar gören Turan Mahallesi muhtarlık binasını yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Turan Mahallesi muhtarlık binası, bir süre önce çıkan yangında büyük ölçüde zarar görmüş; hemen sonrasında da belediye ekipleri tarafından zararın giderilmesi adına çalışmalara başlanmıştı. Yangının ardından ilk olarak binanın temizliği yapıldı ve sonrasında da gerekli tadilat çalışmalarıyla birlikte bina boyandı. Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger de Muhtar Avni Gürel’i yenileme çalışmalarında sona gelinen binada ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turgutlu Belediyesi’nin maddi ve manevi desteğini aldığını, bu anlamda da büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Muhtar Gürel, “Yangın anından itibaren başta Belediye Başkanımız Turgay Şirin olmak üzere tüm belediye yetkilileri yanımızda oldular ve hemen sonrasında da binanın tadilatı ile ilgili çalışmalara...