04 / 07 / 2024

turgutlu yeni köprü projeleri

turgutlu yeni köprü projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Urganlı'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu Urganlı'ya kazandırılacak olan yeni köprünün inşaat yapım çalışmaları devam ediyor.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Turgutlu yeni şehir stadının kaba inşaatı tamamlandı!

Yapımı devam etmekte olan Turgutlu yeni şehir stadının kaba inşaatı yapılan çalışmalarla birlikte sona erdi.

Manisa Turgutlu yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçmek adına Turgutlu’nun Musalaryeniköy Mahallesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin hızla gelişen ve büyüyen Ergenekon Mahallesi’ndeki yeni yerleşimlere içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahalledeki altyapı ihtiyacını karşıladı.

Manisa Turgutlu'ya yeni köprüler geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Turgutlu Ve Salihli'ye yeni projeler geliyor!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesini bitümlü sıcak karışım ile yeniliyor.

turgutlu yeni köprü projeleri Haberi

turgutlu yeni köprü projeleri



Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda Turgutlu’da dur geç köprüleri olarak bilinen İzzettin, Çatalköprü, Urganlı ve Çıkrıkçı Mahallerine yeni köprüler kazandırılacak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılı içerisinde bu köprülerin yapımının tamamlanacağını belirtti. Gençoğlu, kırsal alanda yaşayan vatandaşların, tarım arazilerine ulaşmak için kullandığı bu köprülerin trafik akışını yavaşlattığını ve bu nedenle genişletilmeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projenin İzzettin, Çatalköprü, Urganlı, Çıkrıkçı ve güzergahındaki mahallelerin kullanırken, önündeki aracı beklemek zorunda kalmayacağını dile getirdi.

Güzel Projeler Kazandıracağız

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçede en güzel hizmetleri kazandırmanın çaba ve gayretleri içerisinde olduğunu dile getiren Gençoğlu, “Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ve...