26 / 05 / 2024

turhal belediyesi Ömer Eryılmaz Camii açılış

turhal belediyesi Ömer Eryılmaz Camii açılış

Tokat Turhal Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever mimar Ömer Eryılmaz tarafından yaptırılan cami törenle ibadete açıldı. Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında yapılan caminin ibadete açılış törenine Turhal Kaymakamı Fatih Kadiroğlu katıldı...

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

O ildeki 3 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 2 Şubat'ta! 

Tokat ili Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Turhal Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Tokat Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ilçesi, Seyyid Ömer Mahallesi, 1440 ada, 32 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Ömer Arısoy: Zeytinburnu'ndaki dönüşüm sorununu çözeceğiz!

AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Başkan Adayı Ömer Arısoy, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde saha çalışmasına başladı.

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Turhal Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 33 gayrimenkul!

Turhal Belediyesi, Müftü Mahallesi'ndeki 33 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Turhal Belediyesi'nden 64,1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Turhal Belediyesi Osmangazi Mahallesi'nde inşaat ihalesi yapıyor. İhale 28 Haziran 2018 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Turhal Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Turhal Belediyesi, 3 mahallesindeki 9 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkuller için ihale 28 Aralık'ta gerçekleşecek..

turhal belediyesi Ömer Eryılmaz Camii açılış Haberi

turhal belediyesi Ömer Eryılmaz Camii açılış


Tokat Turhal Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever mimar Ömer Eryılmaz tarafından yaptırılan cami törenle ibadete açıldı.


Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında yapılan caminin ibadete açılış törenine Turhal Kaymakamı Fatih Kadiroğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende mimar Ömer Eryılmaz adına oğlu Zahid Eryılmaz bir konuşma yaptı. Eryılmaz konuşmasında bu camiinin yapımında kendilerine yardımcı olan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen’e teşekkür etti. Tokat İl Müftü Yardımcısı Kenan Habipoğlu ile AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel hayırsever ise konuşmasında hayırsever mimara teşekkür etti. Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise konuşmasında Turhallılarla birlikte birçok hizmetin açılışında buluştuklarını belirterek, “Bunların hepsi bir tarafa Allah’ın evi olan bu cami bizim ve sizin için çok önemli....