05 / 05 / 2024

turist artış oranları

turist artış oranları

Ömer Çelik, "Temmuz ayı, turizm verilerine göre yabancı ziyaretçi sayısında 13,52'lik bir artış ile yüzlerimizi gül dürmüştür, Türkiye tatil planı yapan turistlerin ajandasının ilk sırasında yer almayı başardı" dedi.

Sururi Çorabatır: Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 6 arttı!

Ramazan ayında iç pazarda düşme olacağını söyleyen TUROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, Türk turizminin Türkiye genelinde geçen yıla oranla yüzde 6 artış gösterdiğini söyledi.

Türkiye'ye kruvaziyer gemilerle 2,2 milyon turist geldi!

Türkiye kıyıları, yaklaşık 5 bin yolcu kapasiteli dev gemilerin uğrak rotası oldu. İstanbul, Kuşadası ve izmir başta olmak üzere ülkeye kruvaziyer gemilerle 2,2 milyon turist giriş yaptı.

2020 Eylül ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Buna göre, 2020 Eylül ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Eylül ayı kira artış oranları...

Eylül 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Eylül ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Peki Eylül 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

2020 Ağustos ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Buna göre, 2020 Ağustos ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Ağustos ayı kira artış oranları...

Ağustos 2020 kira artış oranları yarın açıklanacak!

Konut ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ağustos ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Ağustos ayı kira artış oranları yarın açıklanacak.

Ağustos 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ağustos ayı kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Ağustos 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Temmuz ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından ilgilendiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı, böylece 2020 Temmuz ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Temmuz ayı kira artış oranları...

Temmuz 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Temmuz 2020 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Temmuz 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Haziran ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı, böylece 2020 Haziran ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Haziran ayı kira artış oranları...

Haziran 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Haziran 2020 kira artış oranlarını merak ediyor. Peki Haziran 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Mayıs ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından takip ettiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Böylece 2020 Mayıs ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki Mayıs ayında kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 2020 Mayıs ayı kira artış oranları...

Mayıs 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Mayıs 2020 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Mayıs 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Mayıs ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiralayan gayrimenkul sahipleri Mayıs 2020 kira artış oranlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.  Peki 2020 Mayıs ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

turist artış oranları Haberi

turist artış oranları

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Temmuz ayı, turizm verilerine göre yabancı ziyaretçi sayısında 13,52'lik bir artış ile yüzlerimizi gül dürmüştür. Ülkemizin markalaşan eşsiz güzelliğinin, başarılı bir tanıtımla dünyaya daha iyi duyurulmasıyla, Türkiye tatil planı yapan turistlerin ajandasının ilk sırasında yer almayı başardı" dedi. 



TEMMUZ AYI TURİZM VERİLERİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR 

Turizm verilerinde Temmuz ayında dikkat çeken bir yükseliş yaşandı. Yaz sezonu boyunca her ay artarak devam eden yabancı ziyaretçi sayısı yine yüzleri güldürdü. Temmuz ayı turizm verilerini açıklayan Kültür ve Turizm 2013 yılının Temmuz ayında 4 milyon 593 bin 511 olan ziyaretçi sayısı, 2014 yılının aynı döneminde 5 milyon 214 bin 519'a yükseldi Bakanı Çelik, Türkiye'nin yükselen grafiğine ilişkin, "Temmuz ayı, turizm verilerine göre yabancı ziyaretçi sayısında 13,52'lik bir artış ile...