21 / 06 / 2024

turist sağlık hizmeti

turist sağlık hizmeti

Türkiye'ye gelen turistlerin ihtiyaç duydukları anda, istedikleri uzmanlık dalında, kendi dilini ya da anlaşabileceği bir dili konuşabilen sağlık uzmanlarına ulaşmalarını sağlayan mobil uygulama yazılımı tamamlandı.

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Sağlık Bakanlığı aylık 2.5 milyona kiraya çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara Sıhhiye’deki tarihi binası Defterdarlık hizmeti için valiliğe devredildi. Sağlık Bakanlığı yeni binaya ayda 2.5 milyon TL ödeyecek.

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Konya Emlakçılar Odası'ndan sağlık anlaşması!

Konya Emlakçılar Odası ve Özel Konya Hospıtal Hastanesi sağlık hizmetleri sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında oda üyelerine ve ailelerine 1 yıllık indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Antalya Kepez'de sağlık merkezi yatırımları yapılıyor!

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, çok yakında hizmet vermeye başlayacak olan belediye sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmeti vereceklerini duyurdu.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Diyarbakır'da 11 okul, 6 aile sağlık merkezi ve 2 yurt karakola dönüşecek!

Diyarbakır'ın merkez ilçelerinde eğitimin sürdüğü 11 okul, 6 aile sağlık merkezi ve 2 yurt karakola dönüştürülecek. Bazı kurumlar boşaltılarak yıkımına başlanırken bazıları da gündüz kamu hizmeti gece karakol olarak kullanılmaya başlandı.

Niğde İlhanlı'ya sağlık merkezi yapılıyor!

Niğde Merkez İlhanlı Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımını inceleyen Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, vatandaşların sağlık kuruluşlarına daha kısa zamanda ulaşmalarını ve hizmeti daha kolay almalarını sağlayacağını söyledi.

Milas'ta eski hastaneler yeniden sağlık hizmeti verecek!

Milas Devlet Hastanesi’nin Ahmet Çavuş Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binası, yürütülen yeni projeyle beraber yeniden sağlık hizmeti verecek.

turist sağlık hizmeti Haberi

turist sağlık hizmeti

Türkiye'ye gelen turistler artık akıllı cep telefonları ya da tabletler üzerinden, kendi dillerinde hizmet veren sağlık hizmeti sunucularına ulaşabilecek.


Sağlık Bakanlığınca, sağlık turizmi alanında etkin tanıtım, pazarlama yapılması ve uluslararası işbirliğinin artırılması kapsamında geliştirilen ve turistlerin ihtiyaç duydukları anda, istedikleri uzmanlık dalında, kendi dilini ya da anlaşabileceği bir dili konuşabilen sağlık uzmanlarına ulaşmalarını sağlayacak mobil uygulama yazılımı tamamlandı.


Uygulamanın Aralık ayının ikinci haftasına kadar oluşturulması  beklenen ''Sağlık Turizmi Koordinasyon Kurulu"nun kurulmasının ardından hizmete girmesi planlanıyor.


Türkiye'yi sağlık turizmi ya da herhangi bir nedenle ziyaret eden bir turist akıllı cep telefonları ya da tabletler üzerinden çalıştırılabilecek bir mobil uygulama ile bulunduğu yerin öncelikle 30 kilometre, sonra 50 kilometre içinde o da yoksa geniş alan içinde 7 dilde arama yaptırarak, kendi dilini konuşabilen yoksa...