02 / 05 / 2024

Turizm 2014 yatırımları

Turizm 2014 yatırımları

Türkiye'nin turizmdeki başarısı yatırımlara yansıdı. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Genel Sekreteri Savaş Çolakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl turizm rakamlarının öngörüler doğrultusunda gerçekleştiğini söyledi

Turizme 1.2 milyar lira yatırım!

Turizm Bakanlığı 44 önemli taşınmazı tahsise açtı. 1.2 milyar yatırımla 11 bin yeni yatak kapasitesi yaratılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu 2014/1’ başlıklı açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Turizme 44 tahsis, 1.2 milyarlık yatırım!

Turizm Bakanlığı 44 önemli taşınmazı tahsise açtı. 1.2 milyar yatırımla 11 bin yeni yatak kapasitesi yaratılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu 2014/1’ başlıklı açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!    

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat Turizm Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemale Muradli tarafından kuruldu.

AEB Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AEB Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Ali Bülbül tarafından kuruldu.

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

İSG Turizm Yatırımları Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İSG Turizm Yatırımları Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Göçmen tarafından kuruldu.

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Kübra Gül Beyaz, Mehmet Gül, Mustafa Kubilay Gül, Salih Gül, Seda Aydın Yürütken ortaklığında kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Turizm yatırımlarına ajans desteği!

Turizm sektörü ve pazarının ihtiyaçlarını, eğilimlerini belirleyerek ilgililere tavsiyelerde bulunacak olan yatırım ajansı, turizm potansiyelinin tüm yönleriyle değerlendirilerek ülke ekonomisine kazandırılmasına, turizm yatırımlarının ve ülke ekonomisindeki payının arttırılmasına yönelik çalışmalar

Ayder Organizasyon Hizmetleri ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayder Organizasyon Hizmetleri ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 460 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 64 milyon 583 bin 673 TL sermaye bedeli ile Halil Emre Özkur, Mustafa Pilav, Yujı Iwama ve Shıgeru Nakatani ortaklığıyla kuruldu...

Turizm 2014 yatırımları Haberi

Turizm 2014 yatırımları


Akdeniz çanağındaki rakiplerinin aksine turizm faaliyetlerine geç başlayan Türkiye, yabancı ziyaretçi artışı ve gelirlerindeki yükselişle yatırımcıyı da harekete geçirdi.


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Genel Sekreteri Savaş Çolakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl turizm rakamlarının öngörüler doğrultusunda gerçekleştiğini söyledi. 


Turizmdeki asıl başarının yabancı turistin harcamalarının arttırılması olduğuna dikkat çeken Çolakoğlu, Türkiye'nin hak ettiği yükselişe o zaman erişeceğini belirtti.


-Profesyonel pazarlama usulleri benimsendi


Çolakoğlu, zengin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere sahip Anadolu'nun, marka değerinin yükseltilmesinin önemini vurguladı.


Tesislerde konaklama ücretlerinin yükselmesinin marka değerinin artışına paralel olarak sağlanabileceğini ifade eden Çolakoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Bu kapsamda turizm sektörü devletin de desteği ve teşvikiyle yeni yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Artık sadece deniz kum ve güneş tatilinin yapılabildiği resort dediğimiz tesisler değil, alternatifleri de sunan konaklama tesisleri yapılıyor....