03 / 05 / 2024

turizm acentası

turizm acentası

Anadolu illerinde yapılan otel yatırımları seyhat acentalarının da tur planlarını değiştirdi..

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sirel tarafından kuruldu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

N Turizm Hizmetleri Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

N Turizm Hizmetleri Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Navigatour Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Alsa Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Alsa Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Alsa Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'e yapıldı. 

Öztataroğlu Turizm Acentası Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztataroğlu Turizm Acentası Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tatar tarafından kuruldu. 

turizm acentası Haberi

turizm acentası
Anadolu illerindeki büyüme hedefi kültür turlarına olan talebi arttırdı. Otel yatırımları seyhat acentalarının da tur planlarını değiştirdi. Anadolu illerine açılan ve açılacak olan otellerle kültür turizmine artan ilgi acentalarıda 2013'te kültür turları odaklı bir politikaya yönlendirmiş oldu. Turizmci, 2013 yılında bireysel ve kurumsal gezilerde kültür turlarına ağırlık...