06 / 05 / 2024

Turizm acenteleri erciyes

Turizm acenteleri erciyes

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Turizmin yeni trendi: villa kiralama!

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Arap müşteri getiren turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İnşaat şirketlerinin yerli müşteriye farklı, yabancı müşteriye farklı fiyatlar uyguladığını belirten İSTEB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, “Turizm acenteleri özellikle Arap müşterilerden fahiş ücretlerde hizmet bedeli  alıyor. Bu başıbozukluğun önüne geçilmeli” diye konuştu.

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi kuruldu!

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Işıklar tarafından kuruldu. 

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Baydu ve Rıdvan Seven ortaklığında kuruldu.

Erciyes Ab Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erciyes Ab Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Balkaya tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Erciyes yatırımlarla cazibe merkezi oluyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes'te incelemelerde bulundu.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te incelemelerde bulundu. Yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Çelik, Tekir'de bulunan esnafları da ziyaret etti.

Turizm acenteleri erciyes Haberi

Turizm acenteleri erciyes

İstanbul'da turizm acenteliği yapan Engin Kılıç iki yıldır Erciyes'e geldiklerini ve Erciyes'in muhteşem bir yer olduğunu belirtti. Geçen yıl 40 kişilik bir grupla geldiklerini, bu yıl ise rakamın 80'e çıktığını ifade eden Kılıç, önümüzdeki sene sadece bir okuldan 200 öğrenciyi getirmeyi düşündüklerini söyledi.


İstanbul'da kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i önerdiklerini dile getiren Engin Kılıç, "Çünkü Erciyes muhteşem bir yer. Uçağa biniyoruz 1 saatte Kayseri'deyiz ve yarım saatte havaalanından Erciyes'e çıkıyoruz. Yollar harika. Dört şeritli yol yapılmış. Dağa çıkar gibi bir durum söz konusu değil, dolayısıyla risk yok. Otel olsun, işletmeler olsun gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar. Bunlar bizim için önemli. Maddi açıdan da çok uygun. Kayak sporu aslında çok pahalı bir organizasyondur ama Erciyes'te uygun rakamlarla kayak kampı organizasyonu yapabiliyoruz....