07 / 05 / 2024

turizm danışma noktası nedir

turizm danışma noktası nedir

Büyükşehir Belediyesi, tarih, turistik, kültür ve müzeler kenti Gaziantep’te turistlerin ihtiyaçlarını karşılamak için “Turizm Danışma Noktası” kuruyor. Bina Kültür Yolu üzerinde inşa ediliyor.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ümit Çakır ve Cenker Sülün ortaklığında kuruldu.

Zuhd Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zuhd Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Saıdov tarafından kuruldu.

Ekstra Health Cares Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekstra Health Cares Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Hamza Tuna tarafından kuruldu.

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Meryem Yıldız tarafından kuruldu.

Ideal Mt Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Mt Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Badpa, Behrooz Sadeghnejad ve Vahıd Pezeshkpour ortaklığında kuruldu.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Musadıq Hussaın ve Ramazan Ergenlioğlu ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Gnnhealth Turizm Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gnnhealth Turizm Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

turizm danışma noktası nedir Haberi

turizm danışma noktası nedir

Büyükşehir Belediyesi, tarih, turistik, kültür ve müzeler kenti Gaziantep’te turistlerin ihtiyaçlarını karşılamak için “Turizm Danışma Noktası” kuruyor. 


Kültür Yolu üzerinde binası tamamlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak danışma merkeziyle, kentle direkt iletişimin kurulabilmesi ve kültürel hizmetlere erişimin en pratik şekilde karşılanması hedefleniyor.


Turistlerin tüm ihtiyaçlarına modern çözümler sunacak bir yapıda tasarlanan danışma noktasında, ayrıca, acil yardım telefonu, internet erişimi, şarj üniteleri, ortak atm ve kentin önemli noktalarının gösterileceği dokunmatik bilgi ekranı yer alıyor.


Öte yandan ziyaretçilerin gezi güzergahlarını belirleyecek büyük kent haritaları ve şehir etkinliklerinin duyurulacağı alanların da yapıldığı danışma merkezinde, ayrıca turistlere birebir yardımcı olacak danışman görevli bulunacak.


Bu arada merkezde broşür üniteleri ve bilgi ekranlarıyla bütünlüklü tasarlanan Bağımsız Bilgi İstasyonları da yer alacak. Taşınabilir kompakt yapıdaki bilgi istasyonlarının, ilerleyen zamanlarda kentin...