17 / 05 / 2024

turizm değerlendirme toplantısı ömer çelik

turizm değerlendirme toplantısı ömer çelik

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyetini kabulünde yaptığı açıklamada yeni dönemde turizm alanlarının geliştirilmesi için özel stratejiler uygulanması gerektiğini belirtti...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de 15 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında il genelinde 15 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi. 

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Süleyman Soylu: Depreme karşı tedbirli olmak durumundayız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Soylu, AFAD İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Elazığ depremini değerlendirdi.

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısımları 2020'de açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerindeki kalan kısımlarının önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını duyurdu.

2020'de 38 yeni millet bahçesi açılacak!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 38 ilde daha millet bahçelerini vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı. 

turizm değerlendirme toplantısı ömer çelik Haberi

turizm değerlendirme toplantısı ömer çelik


Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Bakan Ömer Çelik'in sektörün önde gelen temsilcileri ile bir araya geldiği belirtildi. 


Bakan Çelik'in bu kapsamda ilk kabulünün, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyeti olduğu ifade edilen açıklamada, toplantıda  2013 yılı turizm değerlendirmesinin yapıldığı ve 2014 planlamasının ele alındığı bildirildi. 


Bakan Çelik'in "2014 turizm sezonunun 2013'e göre daha iyi geçmesi ve bu alanda tüm rekorların kırılması konusunda Bakanlık olarak her türlü desteğin verileceğini" vurguladığı bildirilen açıklamada, sektör içi eğitimin hizmet kalitesine olan etkisine dikkati çektiği ifade edildi. 


Açıklamaya göre, Bakan Çelik, toplantıda şunları söyledi: 


"Yeni dönemde Antalya, Bodrum, Çeşme, Kaş, Kapadokya gibi önemli destinasyonlarda turizmin geliştirilmesi için özel stratejiler uygulanmalı.  


Turizmin gelişmesini siyasi türbülansların dışında tutmak gerekir. Turizm aynı zamanda insani diplomasidir. Turizm kültürel diplomasiye katkı...