25 / 07 / 2024

turizm emekçilerine özel konut

turizm emekçilerine özel konut

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Kocayatak’ta turizm emekçilerine özel olark inşa edilecek konutların inşaatının Nisan ayında başlayacağını söyledi.

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emir Özel tarafından kuruldu.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

ŞOK’tan dört dörtlük indirimler! Orta sehpa 599 TL’ye, başucu sürahisi 119 TL’ye, yağlık 24, 95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, takipçilerine özel yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, orta sehpa 599 TL’ye, başucu sürahisi 119 TL’ye, yağlık 24, 95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz 2023 ŞOK Market fiyat listesi...

Özel Hotel Suit Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Hotel Suit Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özel tarafından kuruldu.

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bu fiyata telefon yok! Xiaomi Poco C40 Carrefoursa’da! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleri severek takip edilen büyük zincir marketi Carrefoursa, ziyaretçilerine özel alışveriş kartına Xiaomi  Poco C40 modeline özel herkesi sevindirecek bir indirim uyguladı.İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

turizm emekçilerine özel konut Haberi

turizm emekçilerine özel konut

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın Serik ilçesini ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda istişare toplantısı yapan Başkan Türel, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hizmetlerini anlattı. Başkan Türel, Atatürk Caddesi’ndeki esnafı da ziyaret etti. 3.5 yıl içerisinde Antalya Serik’e toplam 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Türel, “Serik’i çok farklı bir görünüme kavuşturacağız demiştik. Ve işte artık Serik’in girişi, çıkışı, Kız Deresi ve Hükümet Caddesi’yle çok farklı bir görünüme sahip oldu. Hükümet Caddesi’ni tamamlamak sureti ile adeta 360 derecelik bir ring haline dönüştürmüş olduk. Hakikaten Serikimize yakıştı” diye konuştu.

SADECE ASAT YATIRIMI 90 MİLYON

Göreve geldiklerinde Serik’in alt yapısının oldukça sıkıntılı olduğunu belirten Türel, konuyla ilgili olarak “Arıtma tesisi kapasitesini...