02 / 05 / 2024

turizm fuarı izmir

turizm fuarı izmir

Turizm Fuar&Konferansı 7. kez kapılarını açtı. Düzenlendiği ilk yıl 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuar, bu yıl 21 ülke, 60 il ve beldeden 850 firmanın katılımıyla rekor düzeye ulaştı...

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 5-8 Aralık'ta düzenlenecek!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Konferansı, 5-8 Aralık arasında 7. defa gerçekleşecek. Fuarda partner il ise Çanakkale olacak...

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

Fuar izmir'in yol çilesi bitiyor!

Gaziemir'deki Fuar İzmir için planlanan yeni kavşak projesi için imar planlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma işlemlerinin sona ermesiyle birlikte ihaleye çıkarak yeni yolun inşasına başlayacak.

Fuar İzmir'in asma tavanları çöktü!

Başkan Kocaoğlu’nun her fırsatta iftihar ettiği Gaziemir’deki Fuar İzmir’de yağışlı havalarda çatının akması sonucu asma tavanlar çöktü, havalandırma tesisatı hasar gördü.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

turizm fuarı izmir Haberi

turizm fuarı izmir


Turizm profesyonellerini İzmir’de buluşturan Turizm Fuar&Konferansı 7. kez kapılarını açtı. Düzenlendiği ilk yıl 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuar, bu yıl 21 ülke, 60 il ve beldeden 850 firmanın katılımıyla rekor düzeye ulaştı. Partner ilin Çanakkale, partner ülkenin Mısır olarak yer fuar, 21 ülkenin turizm profesyonelleri de buluşturdu. 


İzmir Uluslar arası Fuar Alanı’nda düzenlenen açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, EXPO 2020’nin kazanılması halinde tanıtım için harcanması planlanan 2-3 milyar doların İzmir’e turizm teşviki olarak verilmesiyle birlikte EXPO’yla hedeflenenden daha büyük bir büyümenin sağlanacağını söyledi. Kocaoğlu, İzmir’in turizm potansiyelinin geliştirilmesi yönünden en önemli sorunun tanıtım olduğunu belirterek, turizmin sadece kum, deniz, güneşten ibaret olmadığını, aynı zamanda belli sektörlerin de harekete...