09 / 05 / 2024

turizm fuarı türkiye

turizm fuarı türkiye

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Excel fuar alanında düzenlenen ve çok sayıda ülkenin yer aldığı Dünya Turizm Fuarı'na (WTM) katılan Çelik, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan standlarını gezerek, bilgi aldı...

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi: Türkiye, çok cazip gayrimenkul pazarına sahip!

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi Direktör Yardımcısı Stepanova, "Türkiye, gayrimenkul alanında yabancı yatırımcı açısından son derece cazip bir pazara sahip ve Kovid-19 salgınına rağmen bu cazibesini korumaya devam ediyor." diye konuştu.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya’da başladı...

MIPIM Fuarı Türkiye'ye geliyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi alkaş, "2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye'nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. Tohumlar RE360'ta atılacak" dedi...

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Feyzullah Yetgin: MIPIM Fuarı Türkiye için fırsat!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin MIPIM'in önemine dikkat çekerek; " Türkiye'ye olan ilgiyi fırsata çevirmek açısından da oldukça önemli bir platformdur" dedi.

SDLG, Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanını yaptı!

Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanı yapılan SDLG, pazara hızlı bir giriş yaptı. Bu atılımdan alınan ilk meyveler ise; müşterilerden gelen yoğun talep ve SDLG kullanıcılarının duyduğu yüksek memnuniyet.

Türkiye’de 2 bin 494 turizm tesisi satışa çıkarıldı!

Türkiye’de toplam 2 bin 494 turizm tesisi satışa çıkarılırken bunun 885’i Ege Bölgesi’nde yer aldı. Muğla ili 338 satılık tesisle Ege şampiyonu olurken, İzmir 191 tesisle Muğla’yı takip etti. ETİK Başkanı Mehmet İşler, ‘Satışlar dile getirilmiyor" dedi.

Türkiye'nin turizm geliri azaldı!

Türkiye'nin turizm geliri, yılın üçüncü çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,4 azalarak, 12 milyar 294 milyon 189 bin dolara geriledi.

İDTM, Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. (İDTM), Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor. 500 milyon dolarlık yatırım, Avrupa’nın da en büyük fuar merkezlerinden birisi olmaya aday.

İDTM Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

Türkiye'nin en büyük fuar alanı İstanbul'a inşa edilecek!

Türkiye'nin en büyük fuar alanı için 500 milyon dolar harcanacak. Fuar, İstanbul'da yeni havalimanına yakın bir yerde 300 bin metrekarelik bir sahada inşa edilecek.

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katıldı!

Girişimci adaylarının buluştuğu 'Bayim Olur Musun Fuarı'nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

turizm fuarı türkiye Haberi

turizm fuarı türkiye


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sadece denizin, kumun, yazın ve güneşin değil, dış politikanın, demokrasinin, bölgesinde bir cazibe merkezi olmasının Türkiye'nin varlıkları olduğunu ifade ederek, "Bunları herkese daha çok göstereceğiz. İngiliz pazarından memnuniyetimiz büyük ama bununla yetinmiyoruz, çıtayı daha yükseğe koyacağız inşallah" dedi. 


İngiltere'nin başkenti Londra'daki Excel fuar alanında düzenlenen ve çok sayıda ülkenin yer aldığı Dünya Turizm Fuarı'na (WTM) katılan Çelik, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan standlarını gezerek, bilgi aldı. Bakan Çelik daha sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


"Türkiye'nin kendisini bu tip fuarlarda, kendi standlarıyla tanıtması bizim için çok önemli" diyen Çelik, bu fuarlarda ne kadar çok tanıtım yapılırsa, bunun sadece Türkiye'nin turizmine değil, doğru bir şekilde algılanmasına daha çok imkan vereceğini dile getirdi. Ömer Çelik, şöyle...