01 / 07 / 2024

turizm fuarındaki kayseri standı ödül aldımı

turizm fuarındaki kayseri standı ödül aldımı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT-2014 Fuarı’nda yer alan Kayseri Valiliği standı, fuar organizasyonu tarafından 'Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand' ödülünü aldı...

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Erensan ICCI 2016 Enerji ve Çevre Fuarı’na katıldı!

Kazan ve Basınçlı Kap sektörünün öncü yenilikçi firması Erensan, doğa dostu ve enerji verimliliğinde yeni bir dönem başlatan ürünleriyle, bu yıl 22’ncisi düzenlenen ICCI 2016 Enerji ve Çevre Fuarı’ndaki yerini aldı.

turizm fuarındaki kayseri standı ödül aldımı Haberi

turizm fuarındaki kayseri standı ödül aldımı


İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda yer alan Kayseri Valiliği standı, fuar organizasyonu tarafından 'Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand' ödülünü aldı.


Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün talimatıyla oluşturulan ve şehre ait tarihi, kültürel ve turistik değerlerin 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında dünyaya tanıtıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki (EMITT) Kayseri standı, alanında uzman turizm otoritelerinden tam not aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından açılışı gerçekleştirilen ve Vali Orhan Düzgün’ün üst düzey yöneticilerle bazı turizmcilere bizzat ev sahipliği yaptığı Kayseri Valiliği standı, bazı standlarla birlikte 67 ülkeden binlerce katılımcı ve 200’ün üzerinde stand arasından ödüle layık görüldü. 


Uluslararası Fuar Organizasyonu tarafından oluşturulan jürinin yaptığı değerlendirme sonucu Kayseri...