05 / 05 / 2024

turizm haftası ödülleri

turizm haftası ödülleri

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Alhamidia Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamidia Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Al Arnab ve MHD Yadder Chahrour ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Z.Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Yasser Chahrour tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, S. Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Al Ahmad Grup İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ahmad Grup İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi S. KH H M A Alhajeri tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Akfen GYO Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi O.M. Khalaf Khalaf tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baraa Alsasa ve Samah Alsasa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zexın Yang ve Haıbın Qıao ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.

MuuM iki projeyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı. Finaller 4-6 Kasım arasında geçrkeleşecek.

Lfs Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lfs Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulbari Ben Ayad tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Altın Sahra Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Sahra Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Rahmen Shırmohammadlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te kuruluyor.

2015 İTO ödülleri yarın verilecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'dan yapılan açıklamaya göre, İTO Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla verilecek.

turizm haftası ödülleri Haberi

turizm haftası ödülleri

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayın'da yapıldı. Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz. "İzmit'in tarihi, kültürü iklimi, doğası, termal potansiyeli, sağlık kuruluşları, kongıe, fuar organizasyonu alternatifleri ve turiste sunacağı tüm de değerleriyle İzmir hak ettiği değeri alacaktır" dedi. ETİK Başkanı Mehmet İşler ise Turizm sektörü olarak her yıl 25 milyar dolarlık sirkülasyon sağlıyoruz" derken. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Turizm Haftası, turizm sezonu değil. Türkiye'de 365 gün turizm yapıldığın görmek istediğini söyledi. Ulusoy. ülkemizin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini, kıyıların betonlaşmaya karşı korunması çağrısında bulundu. 


KİMLERE VERİLDİ 

Turizm Profesyoneli dalında Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli Genel Müdürü Funda Çam. Konaklama Tesisi (Resoıt Otel) Boyalık Beach Hotel Spa Çeşme, Konaklama Tesisi (Ş^lıir Oteli) Hilton Izmir. Profesyonel Turist...