02 / 05 / 2024

turizm inşaat değerlendirmesi

turizm inşaat değerlendirmesi

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Güven Sak, bugünkü yazısında turizm ve inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte bugünki köşe yazısı...

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Pars Grup Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Gülen tarafından kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Vandal Turizm İnşaat Tekstil Gıda Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vandal Turizm İnşaat Tekstil Gıda Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Sevilmiş tarafından kuruldu.

Necen Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Necen Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şeref Olgun tarafından kuruldu.

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Qays Mohammed Mohammed tarafından kuruldu.

BLT Petrol Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLT Petrol Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcelil Dumanlıdağ ve Ahmet Çiçekli ortaklığında kuruldu. 

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ekvan Turizm İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Ekvan Turizm İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Kaan Uzun tarafından kuruldu. 

ŞHN Grup Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞHN Grup Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Yılmaz tarafından kuruldu.

Baf Turizm İnşaat Limited Şirketi İga Şubesi açıldı!

Baf Turizm İnşaat Organizasyon ve Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İga Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

Calap Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Calap Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Calap tarafından kuruldu. 

turizm inşaat değerlendirmesi Haberi

turizm inşaat değerlendirmesi

Türkiye’nin bir turizm stratejisi yoktur. Türkiye, turizm adı altında yalnızca inşaatı destekler. Şimdi diyeceksiniz ki Türkiye’de her şeyin stratejisi var da bir tek turizm stratejisi eksikliği mi dikkatini çekti? Değil elbette. Bizim buralarda önceden düşünme, olasılıkları değerlendirme, hadise olmadan bir tedbir setini hazırlama konusunda hep ciddi bir eksiklik olmuştur. Hatta kötü olasılıkları önceden düşünmek, senaryo analizi filan yapmak pek tehlikelidir. Yarın öbür gün, bir gazetenin manşetinde kendinizi “meğer bunu da yapacaklarmış, oturup bir de konuşmuşlar” diye bulabilirsiniz. Hatta hakkınızda dava bile açılabilir. Neme lazım, tehlikeli işler...