02 / 05 / 2024

Turizm operatörlerine 100 milyon tl

Turizm operatörlerine 100 milyon tl

Turizmcilere Ömer Çelik, Rusya'yı kapsayan özel bir turizm paketi hazırlandığını belirterek, "Rusya'dan 400 bin ve üzeri ziyaretçi getiren tur operatörlerine 100 milyon liraya kadar kredi vereceğiz'' dedi.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

ECCO, İstanbul Havalimanı'nda açılacak!

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

Broyt Emlak İnşaat Organizasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Broyt Emlak İnşaat Organizasyon Ve Turizm Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Gündüz, Yücel Gündüz ve Hüseyin Gündüz imzasıyla kuruldu.

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Doalp Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Doalap Turizm Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Dursun Çelik imzasıyla kuruldu.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdunnur Yalçın, Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen imzasıyla kuruldu.

Sanayinin devleri inşaat sektörüne giriyor!

Sanayi devleri gayrimenkul ve turizm sektörlerine giriyor. Kibar Holding ile Elginkan'ın önümüzdeki dönemde yeni işleri gayrimenkul ve turizm alanlarında olacak. Doğanlar Holding, mobilyadan sonra inşaat ve bilişimde büyümeyi planlıyor.

Marjinal Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marjinal Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 10 Mart 2016 'da, İstanbul İl'i, Zeytinburnu İlçe' sinde, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

Oteller fiyatlarını yüzde 20 düşürdü!

Rus turistin bu yıl krizle yüzde 30 düşmesi beklenirken, oluşacak boşluğun yerli turistle doldurulamaması otelcilerin uzun süre Avrupalı tur operatörlerine direnmesine karşın fiyatları yüzde 20 düşürmesine yol açtı.

Tur operatörlerinin desteği 100 yolcu kapasitesine bağlandı!

Tur operatörlerinin uçak başına 6 bin dolar destek alabilmesi için uçağın en az 100 yolcu kapasiteli olması gerekiyor.

Turizm operatörlerine 100 milyon tl Haberi

Turizm operatörlerine 100 milyon tl

Ömer Çelik, ''Rusya'dan 400 bin ve üzeri ziyaretçi getiren tur operatörlerine 100 milyon liraya kadar kredi, yolcu getirenlerin uçaklarına da 6 bin dolar yakıt desteği vereceğiz dedi.


Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (MITT) bin 254 metrekare alana kurulan Türkiye standım gezen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. Çelik, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" ifadesini kullandı. 



KREDİ DESTEĞİ SAĞLANACAK 


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun turizm sektörünün temsilcileriyle yaptığı toplantıyı anımsatan Bakan Çelik, "Hükümetimiz bizzat Başbakanımızın FazI, başkanlığında turizm sektörünün Sahan temsilcileriyle bir toplantı yaparak, bir buçuk ay önce Rusya'yı da kapsayan önlemler paketi açıkladı....